Viktorija Bekam: Oduševljena mogućnošću dobijanja titule "lejdi"

Viktorija Bekam: Oduševljena mogućnošću dobijanja titule "lejdi"

Autor: | 24/11/2013

0

Dejvid Bekam će uskoro postati nosilac titule "ser", što znači da bi njegova tridesetdevetogodišnja supruga, modna dizajnerka, Viktorija Bekam mogla dobiti titulu "lejdi".

Iako je ova informacija nepotvrđena, lepa Britanka navodno je ponosna na svoje i suprugovo dostignuće i činjenicu da je kraljica Elizabeta prepoznala njihov značaj.

Neimenovani izvor rekao je za časopis "Closer":

- Titula "lejdi" bi za Viktoriju bila pravi "šlag na torti". To joj puno znači. Ona i Dejvid su kao par postigli toliko toga, ali ove titule bi im svakako dodelile aristokratski status. Viktorija je već deo najvišeg establišmenta, ali joj se izuzetno dopada ideja priključivanja aristokratiji. Misli da će njena titula "lejdi" biti pravi odgovor svima onima koji su ikada sumnjali u nju i kritikovali je.

Supruga bivšeg fudbalera smatra da će ove titule na pravi način zaokružiti sav njihov naporan rad, a posebno je ponosna Dejvida, koji je trenutno potpuno posvećen humanitarnom radu. Izvor je dodao:

- Titule bi za njih dvoje bile najlepši poklon. Viktorija ionako misli da Dejvid nije ništa manje od nacionalnog heroja.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti