Rod Stjuart: Fudbalsko popodne sa sinovima

Rod Stjuart: Fudbalsko popodne sa sinovima

Autor: | 24/11/2013

0

Rok legenda Rod Stjuart otac je osmoro dece i pravo je čudo kako postiže da svim svojim potomcima posveti slobodno vreme.

Slavni roker iz trećeg braka, sa dvadeset šest godina mlađom suprugom Peni Lankaster, ima dva sina, sedmogodišnjeg Alastera i dvogodišnjeg Ejdana, zbog kojih manje nastupa,a više vremena provodi na fudbalskim igralištima.

- Ne smem da imam više dece ili ću u suprotnom morati da zarađujem i idem na turneje dok ne napunim devedeset godina - šaljivo je rekao Rod.

Šezdesetosmogodišnji muzičar je svojim potomcima preneo ljubav prema fudbalu koji je kao dečak trenirao u rodnom Londonu.

Treniranje u juniorskoj postavi kluba "Brentford" ipak se isplatilo jer je popularni Britanac, prepoznatljivog vokala, zahvaljujući fizičkoj aktivnosti, i u osmoj deceniji veoma vitalan. Rok legenda, čiji je album "Tajm“"u prodaji, nedavno je uživao sa najstarijim tridesettrogodišnjim sinom Šonom i sedmogodišnjim Alasterom na fudbalskom igralištu. Šon je nasledio očev muzički talenat, dok Alaster pokazuje interesovanje za sport.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: rod stjuart

Pročitajte još