Adrijana Lima: U humanitarnoj akciji za pomoć deci Haitija

Adrijana Lima: U humanitarnoj akciji za pomoć deci Haitija

Autor: | 25/11/2013

0


Adrijana Lima pridružila se humanitarnoj organizaciji "Sveti Luka" iz Damfriza u Virdžiniji koja deci bez roditelja i napuštenoj deci pruža osnovne uslove za život, zdravstvenu negu i i mogućnost obrazovanja. Manekenka koja se nalazi na čelu dobrotvornog tima pozvala je svoje fanove da se priključe ovoj akciji.

- Divnoj deci sa Haitija i dalje je potrebna vaša pomoć. Pomozite me da formiramo posebne timove za prikupljanje sredstava ili donirajte pomoć ditektno kod fondacije 'Sveti Luka' - poručila je Lima.

Manekenka svoj uticaj u svetu mode želi da iskorsti kako bi akcija bila uspešna.

- Volim svoje fanove i presrećna sam kada zajedno menjamo stvari na bolje. Moja najveća Božićna želja je da se pridružite mom timu u ovoj neverovatnoj akciji. Oduševljena sam projektima fondacije 'Sveti Luka' na polju zdravstva i obrazovanja - dodala je ona.

Humanitarna akcija traje do 3. decembra. Oni koji se istaknu svojom humanošću dobiće kao nagradu ručak sa Adrijanom Limom u Njujorku.

Fondacija "Sveti Luka" pored pružanja pomoći deci, oraganizuje akcije prikupljanja sredstava za sve ugrožene zajednice na Hiatiju.


Izvor: Žena

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin