Emina Jahović: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Emina Jahović: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Autor: | 25/11/2013

0


Pop diva Emina Jahović ovih dana snima novi spot za pesmu "Opet si s njom", koji je najava njenog četvrtog studijskog albuma. Spot se snima na relaciji Istanbul–Beograd, a radi se o Emininom najskupljem spotu do sada, u šta će se i publika uveriti početkom decembra!
Snimanje u Istanbulu traje ovih dana, a zatim se ekipa seli u Beograd gde že se snimati finalni kadrovi.
Zanimljivo je to da su za potrebe ovog spota iznajmljeni avion, helikopter i model lambordžinija koji je urađen u limitiranoj seriji!
Kontaktirali smo Emininog PR-a Ninoslava Prodanovića, koji nam je potvrdio ove informacije:
- Tačno je! Ovoga puta Emina je otišla korak dalje u ekranizaciji svojih numera. Za potrebe novog spota angažovana je čitava mašinerija na jednom privatnom aerodromu u neposrednoj blizini Istanbula. Kompletan vizuelni doživljaj koji publika u Srbiji do sada nije imala priliku da vidi, makar ne u ovakvom svetlu! Uskoro ekipa se seli u Beograd gde će se snimati finalni kadrovi, a zatim se svi spremite za premijeru spota oko 10. decembra! Ostaćete bez daha!
Emina je ovoga puta učestvovala i u pisanju scenarija za potrebe spota, a režija je i ovoga puta dodeljena Vedadu Jašareviću, dok je direktor fotografije Miša Obradović.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti