Monti Pajton: Karte za povratnički nastup rasprodate u rekordnom roku

Monti Pajton: Karte za povratnički nastup rasprodate u rekordnom roku

Autor: | 25/11/2013

0

Karte za jednu predstavu koju će članovi "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" izvesti 1. jula 2014. godine u londonskoj O2 areni puštene su u prodaju 25. novembra, i rasprodate su za svega 43.5 sekundi. Iako su se nadali velikom interesovanju, podatak o kartama rasprodatim u tako kratkom roku Pajtonovce je ostavio bez teksta, prenosi BBC.
Legendarni komičari su najavili samo jedno izvođenja nove predstave, ali su naknadno dodata još četiri termina. Tako će Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin izvoditi komad "One down, five to go" (Jedan je pao, još pet ih ostalo) od 1. do 5. jula.
Ovo će biti njihov prvi zajednički nastup od 2009. godine kada su se na kratko udružili u Njujorku povodom obeležavanja četiri decenije postojanja. Poslednji put na filmu smo ih gledali 1983. godine u ostvarenju "Monti Pajtonov smisao života". U međuvremenu je Grejem Čepmen, jedan od članova originalne postave, preminuo, ali će i on biti na poseban način deo predstave najavljena za sledeću godinu.

Izvor: Tanjug

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin