Konrad Marej: Majkl Džekson i ja smo bili kao braća

Konrad Marej: Majkl Džekson i ja smo bili kao braća

Autor: | 25/11/2013

0

Doktor Konrad Marej negirao je da je kriv za smrt Majkla Džeksona i tvrdi da su njih dvojica bili kao braća. Nekadašnji lekar, koji je bio privatni doktor tragično preminule zvezde, nedavno je izašao iz zatvora pošto je odslužio kaznu za ubistvo iz nehata. On je u intervjuu za "The Mail" ispričao da mu je Majkl jednom priliko, držeći ga za ruku, rekao:
- Moja porodica sada ima samo četiri člana: Paris, Princ, Blanket, i vi, doktore Konrad.
Marej je potom rekao:
- To je bio jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Ovaj čovek, koji je bio toliko usamljen, koji je proveo toliko noći govoreći mi o svom bolu i muci, konačno je osetio da može da veruje još nekome osim svojoj deci. Mi smo bili porodica. Voleli smo se kao braća.
On je dodao i da nije ubio legendarnog pevača, te da se Džekson sam predozirao propofolom pošto je patio od nesanice, za koju Konrad tvrdi da je bila posledica neuzimanja demorala, koji mu je prepisao drugi lekar.
- Nikada nisam dao Majklu nešto što bi ga ubilo. Voleo sam ga. I dalje je tako i zauvek ću ga voleti. Te noći nije mogao da spava. Dao sam mu lekove da bih mu pomogao, uključujući i valijum i lorazepam, ali on me je i dalje molio... Rekao sam mu: "Ovo nije normalno. Od onoga što sam ti dao zaspao bi i slon". U drugoj spavaćoj sobi policija je pronašla otvorenu bočicu lorazepama. Tablete su pronašli u njegovom stomaku. To mu nisam dao. Majkl je uzeo još tableta. Sam se predozirao - ispričao je Marej.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin