Sara Jovanović: Verno iskopirala Šakiru u novoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Sara Jovanović: Verno iskopirala Šakiru u novoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 26/11/2013

0

Još jedna uzbudljiva epizoda najpoupuralnijeg šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je pred nama. Specijalni gost žiri ove subote je Sergej Trifunović, koji je odmah rekao da će biti strog i pravičan u oceni imitacija. Prekaljeni glumac ipak nije očekivao ovoliko zabave od svojih kolega, uživao je u tranformacijama, ali je ostao dosledan i strogo sudio o nastupima takmičara. A učesnici, koji su već dokazali ne samo svoju humanost, već i pravi profesionalizam kad je reč o nastupima, potrudili su se da zasluže samo pohvale. Tamara Dragičević povredila se tokom probe, ukazana joj je pomoć, a ona je insistirala da se vrati na scenu i uradi veoma zahtevnu interpretaciju kralja pop muzike Majkla Džeksona. Željko Šašić, zadužen za dobru energiju i šalu, bodrio je svoju koleginicu i zasmejavao. Željko je takođe kuburio sa prehladom te nedelje i imao temperaturu, te je preventive radi dobio i vitaminski koktel, kako bi vratio energiju. On će imitirati rok legendu Milana Mladenovića iz grupe EKV, što prema Željkovim rečima nije bio lak zadatak:
- Teško mi je bilo da se skoncetrišem na gitaru koju sam držao sve vreme, Milanov karakterističan glas kao i pevanje u fiksirani mikrofon, izubijao sam zube - kroz smeh je prokomentarisao pevač.
Kad smo već kod brzog ritma, publika, naročito muški deo, uživaće u fenomenalnom nastupu Sare Jovanović, koja je u originalu skinula vatrenu Šakiru. Pokreti "iz kuka" i egzotičan ples izmamili su osmehe svima u studiju, a Saring glas identičan je bio Šakirinom. Ovo je samo jedna od numera koja će oduševiti gledaoce jer će se ove subote voditi ljuta bitka između deset odličnih interpretacija.

IMG_5324

IMG_5139

IMG_5154

IMG_5313

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti