Tom Kruz: U vezi sa zvezdom serije "Orange is the New Black"

Tom Kruz: U vezi sa zvezdom serije "Orange is the New Black"

Autor: | 26/11/2013

0


Tom Kruz viđa se sa Laurom Prepon. Glumac, koji je prethodno bio u braku sa Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms, pozvao je zvezdu "Orange is the New Black" na izlazak i ostao fasciniran njome, a posebno činjenicom da je i ona, baš kao i Kruz, sajentolog.
- Tom i Laura se poznaju godinama, a u istoj su grupi sa Džonom Travoltom i njegovom suprugom Keli Preston. Oduvek je bio fasciniran njom, a otkako ju je video u "Orange is the New Black", veoma ga privlači. Zato je stisnuo petlju i pozvao je na sastanak.
Tom (51) i Laura su veoma uživali na prvom, ali i na sledećim sastancima, a našli su se u restoranu hotela Manor, omiljenom mestu Sajentologa. Izvori sa lica mesta tvrde da je Tom bio veoma stidljiv i nespretan dok je pokušavao da impresionira 33-godišnju lepoticu, inače našoj publici najpoznatiju po ulozi Done u seriji "Vesele sedamdesete".
- I na drugom sastanku bili su u istom restoranu, u nedelju na ručku, a par dana kasnije zajedno su posetili Džona Travoltu i njegovu suprugu na kućnoj žurki.


Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još