Uroš Ćertić: Snimanje opasnih filmskih scena u Ukrajini

Uroš Ćertić: Snimanje opasnih filmskih scena u Ukrajini

Autor: | 26/11/2013

0

Dok nekadašnji učesnik "Velikog brata", kaskader Uroš Ćertić u Ukrajini snima film, njegova lepša polovina Ivana Stamenković Sindi posećuje prestoničke klubove.

Uroš na društvenim mrežama redovno obaveštava svoje fanove o tome kako je u Kijevu hladno, ali i kako mu Ivana nedostaje.

On u Kijevu snima "The Devils Harvest", film o čuvenom holomodor genocidu nad Ukraincima. Ovo je ujedno i film sa najvećim budžetom u zadnjih 20 godina u Ukraini, od 7.5 miliona dolara.

Na filmu je radio kao kaskader 12 dana i odradio je koreografisane tuče mačevima, bio je upucan i čak dva puta ponovio veoma opasnu scenu gorenja, u kojoj je goreo od glave do pete. Na glavi i šakama imao je samo protivpožarni gel, što je jako izuzetno rizično.

- Ovo je Urošu deseto gorenje u životu, što na setu, što na "stunt show" nastupima. U Kijevu mu je, kako kaže super. Ekipa je odsela u hotelu "Fairmont", a Uroš je ugrabio i malo slobodnog vremena da se prošeta gradom, fotografiše se, i kupi meni i Petri po koji poklončić - rekla je za "Blic" Uroševa lepša polovina, Ivana Stamenković Sindi.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: uroš ćertić