Kirston Varing: Izgubila sam bebu na snimanju, jer sam strahovala da ću dobiti otkaz

Kirston Varing: Izgubila sam bebu na snimanju, jer sam strahovala da ću dobiti otkaz

Autor: | 27/11/2013

0


Poznata britanska glumica Kirston Varing (37) otkrila je u intervjuu za magazin OK da je izgubila bebu na snimanju popularne BBC sapunice "EastEnders".
- Kad sam počela da glumim u seriji, bila sam trudna. Nastavila sam da radim jer sam mislila da ću izgubiti posao, iako su mi svi govorili da neću. Htela sam da snimam makar šest meseci, a onda sam u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu na setu. Bilo mi je teško, imala sam kod sebe prve slike sa ultrazvuka - rekla je Kirston, odbijajući da kaže ko je bio otac bebe.
Glumica se u seriji koja se na BBC prikazuje još od 1985. godine prvi put pojavila prošle godine na Božić. To je ujedno i jedna od najgledanijih serija u istoriji u Velikoj Britaniji. U pitanju je sapunica koja prati živote običnih ljudi koji žive i rade u izmišljenom delu Londona poznatom kao Ist End. Kirston tvrdi i da se teško nosila sa slavom tokom snimanja.
- Nisam verovala da gledaoci toliko veruju u likove iz serije. Često me zaustavljaju na ulici. Govorili su mi da me mrze, a posle nekoliko rečenica se izvinjavaju i kažu da sam zaista fina osoba. Teško je navići se na to i ne prihvatati takve stvari lično. Davala sam sve od sebe da razdvojim privatni život od posla - kaže ona.
Kirston sada napušta seriju, a uprkos svemu - to nije bila njena odluka. Naime, ona je dobila otkaz jer je stigao novi producent, koji želi da osveži ekipu glumaca. Ipak, Varing tvrdi da ne žali zbog toga i već je našla agažaman u novoj seriji "Biblija".

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još