Goga Sekulić: Snimanje pesme "Moj prvi greh" po želji pokojnog supruga

Goga Sekulić: Snimanje pesme "Moj prvi greh" po želji pokojnog supruga

Autor: | 27/11/2013

0

Goga Sekulić nikada neće izlečiti rane izazvane smrću voljenog supruga Igora Ramovića, ali je i pored teških trenutaka odlučila da se posveti svojoj drugoj ljubavi - muzici, te uskoro počinje snimanje novog albuma, na kojem će se naći pesma koju je izabrala sa pokojnim mužem. Pored toga što će se ta numera naći na novom Goginom albumu, pevačica je i posvetiti svom voljenom, a sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja.

- Goga je svesna toga da mora da nastavi sa svojim obavezama, iako je zadesila velika tragedija. Ona muziku mnogo voli, a i to je njena profesija, tako da ne želi da je zapostavi. Uživa u pripremanju novog albuma i to joj odvlači pažnju od razmišljanja o tragediji koja je zadesila. Dok je Igor bio živ, njih dvoje su zajedno išli kod saradnika i radili na novom albumu i tada su zajedno izabrali jednu numeru. Njemu se ta pesma izuzetno svidela i Goga je odlučila da je definitivno snimi, a biće posvećena upravo njemu. Pesma se zove "Moj prvi greh" i Igor ju je izabrao baš u trenutku kada je saznao za bolest - izjavio je za "Alo!" izvor blizak pevačici.

U nameri da saznamo kako će izgledati Gogin novi album, kontaktirali smo sa pevačicom, koja je i potvdila naša saznanja.

- Album je trebalo da objavim u maju ove godine, ali je zbog svadbe sve odloženo za septembar. Ali, niko se nije nadao tragediji, tako da je i to pomereno. Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike, a pesmu "Moj prvi greh" je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest. Želim da je uvrstim na album jer se njemu dopala. Inače, novi album će mi raditi Damir Handanović, Marina Tucaković, Kobac, kao i Miloš i Filip, koji su radili Severinin poslednji album - izjavila je Goga za "Alo!".

Podsećanja radi, suprug Goge Sekulić preminuo je 14. jula nakon kratke i teške borbe sa rakom pankreasa. Nekoliko dana nakon njihovog venčanja, Igor je saznao za svoju bolest, a lečenje je započeto odmah. Ipak, Ramović nije uspeo da se izbori sa bolešću, a vidno potresena Goga je tada izjavila kako je bila uz njega dok je umirao.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: goga sekulić