Kloi Kardašijan: Javile se spekulacije da je rijaliti zvezda kćerka Ou Džej Simpsona

Kloi Kardašijan: Javile se spekulacije da je rijaliti zvezda kćerka Ou Džej Simpsona

Autor: | 27/11/2013

0

Menadžer Ou Džej Simpsona, Norman Pardon, aktuelizovao je navode da bi ovaj bivši igrač ragbija mogao biti biološki otac Kloi Kardašijam, tvrdeći da je on imao veoma prisan odnos sa njenom majkom Kris Džener dok je ona bila udata za Roberta Kardašijana.

On je za časopis "In Touch Weekly" izjavio:

- Sve će to izaći na videlo pre ili kasnije. Kloi bi sasvim izvesno mogla biti Ou Džejeva kćerka.

Vrlo je verovatno da je Kris, koja je inače priznala da je tokom braka prevarila svog nekadašnjeg muža, imala prisan odnos sa Ou Džejem mnogo pre nego što se udala za Roberta i odlučno ga branila tokom njegovog suđenja za ubistvo njegove bivše žene Nikol Braun. Pre smrti Braunove, njih dvoje su navodno sa porodicom Kardašijan čak odlazili na putovanja.

Norman je dalje objasnio:

- Odlazili su na zajedničke odmore. Mnogo su se provodili tada…Kris je prevarila Roberta. Uopšte, bila je veoma poznata po tome da voli lud provod.

I Kris Džener, i Kloi Kardašijan odlučno su demantovale ove navode, tvrdeći da je Robert Kardašijan Kloin biološki otac.
Kris je u svojoj autobiografiji priznala da je tokom braka imala aferu sa čovekom pod pseudonimom Rajan, i mada je holivudski menadžer Tod Voterman priznao da se radi o njemu, ona je odlučno demantovala glasine o aferi sa Ou Džej Simpsonom.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti