Bijonse: Demantovala da je izbačena iz obilaska piramida u Egiptu

Bijonse: Demantovala da je izbačena iz obilaska piramida u Egiptu

Autor: | 28/11/2013

0

Bijonse Nouls oglasila se povodom medijskih pisanja da je zbog nepristojnog ponašanja izbačena iz egipatskih piramida. Slavna pevačica, koja sa suprugom Džej Zijem ima 22-mesečnu kćerku Blu Ajvi, navodno je morala da napusti popularnu turističku atrakciju 2009. godine pošto je njeno ponašanje zasmetalo priznatom arheologu, doktoru Zahiju Havasu, poznatom i kao "egipatski Indijana Džons", koji je o ovom incidentu govorio u jednom intervjuu:
- Većina ljudi koje vodim na turneje veoma su ljubazni i sa njima se sprijateljim. Ali ova dama... Rekla mi je da će doći u tri sata popodne, ali je zakasnila. Rekao sam joj da treba da mi se izvini zbog kašnjenja, ali ona nije otvorila usta - ispričao je arheolog, te dodao:
- Poveo sam fotografa, a ona je imala svog fotografa i telohranitelja. Kada je moj fotograf počeo da slika, on je rekao: "Ne, prestani! Ja sam taj koji treba da kaže da ili ne, a ne ti!" Ja sam odgovorio: "U tom sličaju, pošto si zamalo udario mog fotografa i nisi pristojan - napolje! Neću da vam pružim privilegiju da budete u mom obilasku. Rekao sam da je Bijonse glupa i otišao sam.
Ali, portparol 32-godišnje zvezde ovaj incident nazvao je izmišljenim:
- To se nikada nije desilo. Poslednji put je bila u Egiptu na turneji 2009. godine. Ništa slično se nije dogodilo. To su samo laži.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti