Ešton Kučer i Mila Kunis čekaju bebu?

Ešton Kučer i Mila Kunis čekaju bebu?

Autor: | 29/11/2013

0

Glumica Mila Kunis navodno čeka bebu sa svojim dečkom, Eštonom Kučerom, koji je pre nekoliko dana finalizovao razvod od Demi Mur. Glasine o tome da par čeka prinovu pojavile su se kada su njih dvoje viđeni na večeri u jednom restoranu u Holivudu. Kada se Kučer pojavio pred paparacima ispred lokala pokušao je da ih odgurne, a za to vreme njegov asistent izveo je Milu kroz zadnja vrata. Tabloidi su odmah počeli da sumnjaju da je par na taj način želeo da skrene pažnju sa glumice i njene, navodno vidljive trudnoće, kako bi te vesti što duže krili od javnosti. Par se još uvek nije oglasio povodom ovih navoda.
Otkako su počeli da se zabavljaju, Mila i Ešton svim snagama su se trudili da svoju vezu sakriju od očiju javnosti i odbijali su da javnog govore o svojoj romansi. Ipak, jedan izvor blizak paru tvrdi da oboje žele da zasnuju porodicu.
- Oboje žele decu i to ne kriju. Neće proći mnogo pre nego što ona zatrudni. Možda nakon što se vere, ako ne i pre. Ešton definitivno planira da je zaprosi. Neverovatno se vole - rekao je izvor za magazin "People".

Autor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin