Siniša Ubović: Inspirativna poseta Njujorku i Vašingtonu

Siniša Ubović: Inspirativna poseta Njujorku i Vašingtonu

Autor: | 01/12/2013

0

Glumac Siniša Ubović, koji već tri godine radi i kao trener "Heal Your Life" programa, poznate Lujze Hej, nedavno je boravio u Sjedinjenim Državama i tom prilikom posetio je Njujork i Vašington. Povod njegovog putovanja bila je velika konferencija pod nazivom "I Can do it", na kojoj su istupali najveći motivacioni govornici današnjice koji pomažu ljudima da žive srećnije.
- U Americi mi je najznačajniji trenutak bilo poznanstvo sa Lujzom Hej, sa kojom sam mejlom u kontaktu već tri godine. Imao sam prilike da sa njom budem na ručku, kada smo u veoma inspirativnom razgovoru proveli otprilike sat i po, što mi mnogo znači. Prisustvovao sam i pomenutoj konferenciji "I Can do it", ali i treningu, namenjenom svim ljudima koji se bave pisanjem i govorništvom, i tom prilikom sam mnogo toga naučio - tvrdi Siniša koji je nedavno objavio i svoj prvi roman "Moja baba zen budista":
- Odnedavno sam počeo da jednom mesečno kod nas držim govore. Moj cilj je da pokažem ljudima da u svakom trenutku mogu da urade nešto lepo za sebe i da je uvek pravo vreme da promene svoj život nabolje - zaključuje poznati glumac.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin