Savo Milošević: Skrhan bolom zbog gubitka brata

Savo Milošević: Skrhan bolom zbog gubitka brata

Autor: | 01/12/2013

0

Andrija Milošević (38), rođeni brat proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića (43), poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati kod Pećinaca na auto-putu Šid-Beograd. Andrija će biti sahranjen danas u selu Johovac kod Bijeljine, saznaje Alo.rs. Na groblju u mestu Johovac već počivaju Savina i Andrijina majka i otac Stevo (58), kojeg je u junu 2011. ubio njihov deda Savo Milošević (84). Savin deda je preminuo pre godinu dana i on je takođe sahranjen na mesnom groblju.
- Sahraniću brata u Bosni. Evo, upravo je završena obdukcija - rekao je kratko Savo Milošević.
Na pitanje da li mu je saopšteno šta je uzrok smrti njegovog mlađeg brata, poznati fudbalski as je uspeo da izgovori:
- Ne znam... To više nije važno.
Milošević, koji je bio sam u automobilu, kretao se svojim "mercedesom" u pravcu ka Beogradu, kada je na delu auto-puta naspram Pećinaca 500 metara nakon benzinske pumpe naleteo u desnoj traci na "teretnjak" koji je išao ispred njega. U strahovitom sudaru učestvovalo je još jedno vozilo, "golf" koji je naleteo na Miloševićev "mercedes". Od siline udarca kamion i "mercedes" su sleteli sa puta, a Andrijin automobil u potpunosti je smrskan i otpao mu je prednji desni točak. On je zadobio teške povrede, ali je u trenutku dolaska ekipa Hitne pomoći davao znake života. Lekari Hitne pomoći iz Rume maksimalno su se angažovali u borbi za Andrijih život. Tokom puta ka Beogradu sve vreme su ga reanimirali i uložili nadljudske napore, ali po dolasku u Urgeni centar u sobi 13 konstovana je smrt. Oko 19 sati u Urgentni centar došli su Savo i Andrijina supruga Daniela.
Vozač kamiona prošao je bez povreda, iako je njegovo vozilo nakon udara sletelo s puta i prevrnulo se, a iz njega ispalo oko 60 propan-butan boca za kućnu upotrebu. Srećom, iz boca nije iscureo gas, niti je u drugom automobilu neko povređen.
Saobraćajna policija sinoć je do 22.30 sati obavljala uviđaj sa dežurnim istražnim tužiocem i za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do sudara. Vozaču kamiona uzeta je krv na analizu, a oba vozila preneta su na tehnički pregled. Prema prvim pretpostavkama policije u pitanju je neprilagođena brzina, a ne iskljućuje se ni mogućnost da kamionu nisu radila poziciona svetla.
Nastradali Andrija je inače živeo u Loznici. Pogibija brata samo je još jedna u nizu tragedija koje su zadesile nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca. Da podsetimo, u junu 2011. njegov deda i imenjak Savo Milošević (84) ubio je svog sina i Savinog oca Stevu Miloševića (58) pucnjem u grudi iz puške na porodičnom imanju u selu Glavičice kod Bijeljine, a zločinu i porodičnoj tragediji kakva se ne pamti u Semberiji, po svemu sudeći prethodila je svađa oko nasledstva. On je potom preminuo u zatvoru 1. novembra prošle godine, a Savo još ima sestru Cvijetu.

Izvor: Alo.rs

Foto: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin