Tanja Savić: Novu pesmu posvetila suprugu Dušanu

Tanja Savić: Novu pesmu posvetila suprugu Dušanu

Autor: | 02/12/2013

0


Pevačica Tanja Savić odlučila je da za Novu godinu časti svoju publiku još jednom novom pesmom, iako je ove godine izdala čak dva singla. Nova pesma "Tvrđava od ljubav" neodoljivo podseća na "Zlatnik", a potpisuju je Andrej Jakšić i Marko Kon.

Tanja je snimila novu pesmu i vraća se narodnjačkoj melodiji! Pevačica će uskoro i ekranizovati novu pesmu, a želja joj je da se u njemu pojavi suprug njene koleginice Jelene Tomašević, glumac Ivan Bosiljčić, koji bi joj tumačio dečka.

- Želja mi je da se u spotu pojavi moj omiljeni glumac Ivan Bosiljčić, ali još nisam realizovala tu ideju - kaže Tanja Savić i napominje da je "Tvrđavu od ljubavi", iako govori o tome kako drugi žele da rastave zaljubljeni par, posvetila mužu Dušanu.

- "Tvrđava od ljubavi" je neka moja ljubavna priča. Pevam je svom suprugu Dušanu, ali i mojoj publici. Tačnije, svima onima koji će se u njoj pronaći. Ne znam hoće li nadmašiti uspeh "Zlatnika", ali verujem i nadam se da će, kao i ta pesma, ostati za sva vremena - kaže na kraju Tanja.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin