Tejlor Svift: Muškarce plaši moj uspeh

Tejlor Svift: Muškarce plaši moj uspeh

Autor: | 02/12/2013

0


Tejlor Svift smatra da muškarce plaši njen uspeh.
Jedna od najuspešnijih pop zvezda na svetu, čije bogatstvo se procenjuje na 218 miliona dolara, smatra da su slava i njen status zastrašili neke muškarce i odvratili ih od želje da joj priđu.
- Mislim da je to zastrašujuće. Ne bih nikad pogledala muškarca i rekla mu: "Hej, ti se mene plašiš?!" To baš ne bi bilo kul sa moje strane. Ne volim da ja započinjem konverzaciju sa muškarcima. Staromodna sam po tom pitanju. Pretpostavljam, ako je neko zainteresovan za mene, prići će i obratiti mi se. I ako posle žele da mi se jave, učiniće to - ispričala je Tejlor.
Ova 23-godišnja zvezda, koja je poslednju ozbiljnu vezu imala sa pevačem "One Direction", Harijem Stajlsom, trudi se da ne bude fokusirana na pronalaženje ljubavi, ali se nada da će "Gospodina Pravog" upoznati spontano.
- Trudim se da više ne maštam o vezama.
Tejlor je imala nekoliko veza sa poznatim muškarcima, uključujući Džejka Gilenhala, Džona Majera i Tejlora Lojtnera, a poznata je po tome što je raskidi inspirišu da stvara nove pesme. Kaže da joj je mnogo lakše da piše o slomljenom srcu, nego o tome da je srećna u ljubavi, jer kada je u vezi, previše je uzbuđena i uživa u svakom trenutku, pa ne stiže da piše.
- Trudim se da više pesama napišem slomljenog srca. Kada ste zaljubljeni potpuno ste obuzeti tim osećanjem i fascinirani, pa nemate ni vremena da zapisujete sve što osećate.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tejlor svift