Kejt Blanšet: Strahovala sam da moj suprug neće doživeti 40. godinu

Kejt Blanšet: Strahovala sam da moj suprug neće doživeti 40. godinu

Autor: | 02/12/2013

0

Kejt Blanšet izjavila je da je bila zabrinuta za zdravlje svog supruga, te da se plašila da on neće doživeti 40. godinu. Slavna glumica, koja je vrlo mlada ostala bez oca kada je on preminuo od srčanog udara, priznala je da je zbog toga bila u strahu da će njen suprug Endru Apton, sa kojim ima trojicu sinova, doživeti istu sudbinu.
- Izgubila sam oca kada sam bila vrlo mlada. Najranije sećanje koje imam je sećanje na njega u krevetu kada sam imala 18 meseci. Kasnije sam saznala da se tada oporavljao od svog prvog srčanog udara u 32. godini. Umro je kada je imao 40 godina, ali mislim da sam uvidela posledice toga tek kasnije, kada je moj suprug napunio 40 godina. Bila sam presrećna na njegovoj rođendanskoj žurki, kao da je skinut teret sa mene - ispričala je ona.
Kejt je priznala i da je pesimistične prirode, te da je njena prva pomisao kada je osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu 2005. godine, za film "Avijatičar" Martina Skorsezea, bila panika da je njena karijera doživela vrhunac.
- Umem da budem jako pesimistična. Kada sam dobila Oskara i kada sam sišla sa scene, najpre sam pomislila: "O Bože, doživela sam vrhunac karijere".

Autor: Life Content

Foto. SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti