Tom Dejli u vezi sa dobitnikom Oskara

Tom Dejli u vezi sa dobitnikom Oskara

Autor: | 04/12/2013

0


Tom Dejli je u vezi sa 39-godišnjim dobitnikom Oskara.
Ovaj 19-godišnji Olimpijac priznao je u ponedeljak da je biseksualac, te da je u ozbiljnoj vezi sa muškarcem. Kako saznajemo, u pitanju je Dastin Lens Blek, koji se proslavio dobivši Oskara za najbolji scenario za film "Milk", koji govori o Harviju Milku, prvom gej muškarcu koji je odabran na javnu funkciju u Kaliforniji.
- Opčinjen je Dastinom. Njih dvojica se veoma vole i nije ih briga ni za šta. Oni su u ozbiljnoj vezi i razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. Svi prijatelji maksimalno ih podržavaju kao par. Godine definitivno nisu prepreka njihovoj vezi - rekao je prijatelj mladog sportiste.
Tom je u ponedeljak putem Jutjub videa priznao da je u vezi sa muškarcem, a Dastin je veoma ponosan na svog dečka zbog toga.
- Dastin je oduševljen što je Tom otkrio istinu o svojoj seksualnosti. To mu je jasno stavilo do znanja da je sve ovo ozbiljno. Dastin je ulio Tomu poverenje i samopouzdanje, da bude ono što jeste. Veoma je ponosan na njega. Ne smeta mu što ljudi znaju za njihovu vezu.
Dastina i Toma upoznali su zajednički prijatelji početkom ove godine u Soho Hotelu u Londonu, a od tada su se tajno viđali u domu ovog scenariste.
Dastin, koji je radio i film Klinta Istvuda "J. Edgar", najpoznatiji je po govoru koji je održao na dodeli Oskara 2009. godine, kada je otkrio da ga je Harvi Milk inspirisao kao tinejdžera.
- Kada sam imao 13 godina, moja divna majka i otac sklonili su me iz konzervativne mormonske sredine u San Antoniju, Teksas, u Kaliforniju. Tada sam čuo priču o Harviju Milku. I to mi je dalo nadu. Dalo mi je pansu da živim svoj život. Dalo mi je nadu da ću jednog dana moći da se otvorim po pitanju toga ko sam, možda čak i da se zaljubim i jednog dana venčam. Želim da se zahvalim mojoj majci na tome što me je oduvek volela takvog kakav jesam, čak i onda kada su joj govorili da sa mnom nešto nije u redu - rekao je tada.


Autor: Life Content
Foto: SIPA, FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još