Marija Šerifović: Selidba u Beč zbog ljubavi

Marija Šerifović: Selidba u Beč zbog ljubavi

Autor: | 06/12/2013

0

Privatnost javnih ličnosti uvek je u sferi interesovanja medija i publike, tako da ni život pevačice Marije Šerifović nije ostao po strani, naročito od trenutka kada je ova pop zvezda 2007. osvojila prvo mesto na takmičenju za pesmu "Evrovizije". Budući da je do sada izbegavala da javno govori o detaljima iz svog intimnog života, na prvom mestu da bi izbegla lošu interpretaciju svojih reči, dvadesetdevetogodišnja pevačica odlučila je da sve svoje tajne obelodani u dokumentarnom filmu "Ispovest". Ova kontroverzna priča, kažu oni koji su imali priliku da vide ovu dramu, šokirala je javnost. Marija Šerifović imala je potrebu da kroz ovaj film i knjigu, koju planira da izda u februaru sledeće godine, obelodani sve ono o čemu je godinama ćutala. Po objavljivanju svoje istine, pevačica je najavila da napušta Srbiju i da se seli u Beč. Spekuliše se da Marija želi da bude uz osobu koja je emotivno ispunjava i velika joj je inspiracija za njeno umetničko stvaralaštvo. Simpatična pevačica je obećala da će, pre selibe, u filmu "Ispovest" otkriti mnoge, za javnost šokantne detalje iz svog intimnog života.
- Uskoro ću proslaviti deset godina karijere. Tim povodom odlučila sam da objavim dokumentarni film, knjigu i novi album. Verujem da je vreme da sve ono što sam zapisivala i čuvala svi jednom saznate, da vam se na sva pitanja odgovori i da ne postoji ništa nejasno vezano za lik i delo moje malenkosti - poručuje Marija Šerifović na snimku koji se nalazi na "Jutjubu".
Osim večite teme Marijine seksualnosti, koja godinama intrigira našu javnost, u prvom delu dokumentarnog filma pop zvezda poželela je da sa gledaocima podeli priču o svom teškom detinjstvu. U ovom projektu dočarala je sve suze koje je prolila u trenucima kada je njen otac Rajko u stanju pijanstva i agresije maltretirao njenu majku Vericu. Prek karakter njenog oca uz preljubništvo, kome je bio sklon, umnogome su uticali na dalji život evrovizijske pobednice. Loši geni njenog oca ukorenili su se i zaplovili venama pop zvezde, te je u uzbudljivom dokumentarcu iskreno govorila o svom odnosu prema alkoholu i kocki, koji su neko vreme pretili da postanu njen porok. Ali, za razliku od svog oca Rajka, Marija je svoje poroke spoznala na vreme i odlučila da o njima javno progovori pred celom nacijom. Svojom izjavom "Ja sam alkoholičarka" Marija je trgla javnost i pokrenula temu o kojoj se godinama ćutalo - bitka poznatih ličnosti protiv alkoholizma. Prema priči njenih prijatelja, Marija Šerifović je odlučila da potpuno otvoreno u "Ispovesti" progovori o svim svojim porocima i greškama koje je napravila. Njenom pričom gledaoci su ostali zatečeni, a osim najintimnije privatnosti u autobiografskom filmu Marija je obelodanila i sva imena ljudi kojima je dozvolila da posle pobede na "Evroviziji" upravljaju njenom karijerom, a koji su povukli bezbroj loših poteza. Otkrila je ko su oni koji su godinama bili uz nju, a ko oni koji su joj godinama kvarili planove i želeli zlo. Posle obelodanjivanja "Ispovesti" i novog albuma Marija Šerifović održaće nekoliko koncerata u Srbiji, posle čega će napustiti našu zemlju kako bi živela po svojoj meri i tamo gde joj se neko jako raduje.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti