Zoe Saldana: Gubitak oca me je učinio snažnijom

Zoe Saldana: Gubitak oca me je učinio snažnijom

Autor: | 06/12/2013

0

Zoe Saldana, koja je imala samo devet godina kada joj je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći, izjavila je da su je uvek učili da bude jaka i samostalna žena. Zvezda filma "Avatar" odrasla je uz samohranu majku, te kaže da zbog toga ne razume žene koje se stalno žale.
- Veoma me nerviraju žene koje stalno kukaju. Mojim sestrama i meni nemoguće je da vodimo razgovor sa nespososobnom ženom. Jedno je biti pomalo nesiguran i uplašen, a drugo je biti lenj. Ne mogu da se nosim sa mediokritetima i nekompetencijom. To se vidi u čovekovim očima - rekla je glumica.
Zoe je govorila i o tome kako je tradicionalno mišljenje po kojem je muškarac glava porodice, zastarelo.
- Žene se ne žale stalno. One mogu da otvore tegle, mogu da spasu dan i mogu da izdržavaju celu porodicu. Mogu da pružaju podršku svojim partnerima. Pola mojih prijateljica zarađuje više od svojih partnera.
Zoe, koja se pre šest meseci u tajnosti udala za Marka Perega, priznala je da duboko u sebi ima svoju ranjivu stranu, i da tu osobinu deli sa filmskim likovima koje igra.
- Čudno je to što su likovi koje sam igrala u filmovima "Columbiana" i "Avatar" spolja snažni, ali ispod toga kriju neizmernu ranjivost. Ja sam jaka, ali sam istovremeno i veoma ranjiva osoba. Svima verujem. Godinama sam mislila da treba da prestanem da budem takva, ali sada sam shvatila da je potrebno da učim iz toga - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: zoe saldana