Lepa Brena: Zbog porodičnih problema otkazuje učešće na Bregovićevom koncertu?

Lepa Brena: Zbog porodičnih problema otkazuje učešće na Bregovićevom koncertu?

Autor: | 07/12/2013

0


Lepa Brena je u emisiji "Exkluziv" ispričala da nije još uvek sigurna da li će nastupiti na velikom humanitarnom koncertu u Sarajevu koji organizuje Goran Bregović iz privatnih razloga, tačnije zbog operacije koja predstoji njenoj majci.
Lepa Brena i Hari Mata Hari pevaće za doček 2014. godine u Beogradu u hotelu Crowne Plaza. U najelitnijem hotelu u regionu, koji je svoja vrata otvorio nakon rekonstrukcije InterContinentala. Inače baš na tom mestu Brena je imala i svoje venčanje pa će samim tim i ovo veče za nju biti pravi ugođaj. Pored toga što će zapevati sa Harijem, on joj sprema i novi singl:
- To će biti jedna božanstvena pesma, nešto između sevdalinke i moderne balade - rekla je pevačica i ispričala da je album sa obradama poznatih sevdalinki gotov:
- U petak stižu omoti, pa ko prvi stigne ovde...Šalim se, nemojte bukvalno dolaziti - kroz osmeh je ispričala pevačica.
Brena je trebalo da nastupa i na velikom humanitarnom koncertu u Sarajevu, 19. decembra koji organizuje Goran Bregović, međutim izgleda da Brena neće moći da učestvuje:
- Treba da se dogovorimo još, ne znam da li ću moći iz nekih ajde da kažemo privatnih razloga, moja majka treba da ide na operaciju i to mi je noćna mora već jedan duži period.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još