Ana Stanić: Odmor sa sinčićem pred nove poslovne poduhvate

Ana Stanić: Odmor sa sinčićem pred nove poslovne poduhvate

Autor: | 08/12/2013

0

Pop pevačica Ana Stanić trenutno vredno radi na pripremanju novog muzičkog albuma i kolekcije venčanica, koju će krajem meseca predstaviti na sajmu posvećenom organizovanju venčanja. Pored brojnih poslovnih poduhvata, uspešna Beograđanka odlučila je da napravi predah i sa dvogodišnjim sinom Vukom i majkom otputuje u Hrvatsku. Anin suprug i otac njenog sina Momčilo Lavrnić, sa kojim je pevačica u braku tri godine, zbog poslovnih obaveza ovoga puta nije mogao da putuje sa porodicom. Tridesetosmogodišnja pevačica je nekoliko dana boravila u poznatom spa-rizortu u hrvatskom Zagorju.

- Prvenstveno sam bila oduševljena prirodom. U spa-centru očarale su me sobe za brojne tretmane, a posebno mi se dopala tajlanska masaža - kaže Ana koja tokom kratkog odmora nije želela da se odvaja od sina.

- Zahvaljujući poslu, koji ne podrazumeva radno vreme, ponekad uspem da pobegnem na nekoliko dana, ali da bih se zaista odmorila, uvek moram da povedem nekoga da mi pomogne. Ovoga puta to je bila moja mama - iskrena je pevačica.

Dvogodišnji Vuk je kao sva deca njegovog uzrasta veoma radoznao i živahan, a putovanje sa majkom ga je silno obradovalo.

- Moj sin je posebno uživao u bazenima, prvenstveno zato što su topli i što imaju delove koji su plitki, gde je on mogao slobodno da se kreće, inače ne voli da nosi gumene mišice za održavanje na vodi.

Ana je veoma posvećena vaspitavanju sina sa kojim o svemu strpljivo razgovara.

- Trudim se da ne budem mnogo stroga. Po prirodi sam vrlo pedantna, što se u trenutku kada sam postala majka prilično promenilo, ali sina učim da vraća stvari na svoje mesto. Nastojim da sve postignem odogovorom, a u situaciji kada on pokuša da prekorači dogovor ja moram da budem stroga zbog njega i njegovog ponašanja u budućnosti - kroz osmeh priča pevačica.

Posle uživanja u Hrvatskoj Ana se vratila obavezama, koje je na trenutak zapostavila zbog odmora sa porodicom.

- Veoma sam angažovana u muzici. Posle duže vremena pripremam novi album, naporno radim na pesmama, a u ovom trenutku su gotove već tri. Ceo album trebalo bi da bude gotov sredinom januara. Otkriću vam stih jedne od pesama: "Treba mi ljubav, prava ljubav, kao sunce da me ugreje. Nema puta gde tuga barem jednom ne prođe" - recituje Ana za magazin „Hello!“ i potom ističe da zbog pripremanja novog albuma nije zapostavila posao modnog kreatora koji joj pričinjava posebno zadovoljstvo.

- Poslednjeg vikenda u novembru, kao i prethodnih godina, predstaviću svoj rad na "Sajmu venčanica". Ovog puta, osim venčanica predstaviću i večernje haljine, koje radim sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. To će biti potpuna novina za sve buduće neveste i one koje vole da lepo i moderno izgledaju. Ta dva dana Aleksandra će biti na raspolaganju svim devojkama i davaće im savete, ne samo za izbor venčanica ili svečanih haljina koje su savršen izbor za „najluđu noć“ već i za celokupan stajling.

O planovima za predstojeći period Ana kaže:

- Postoje planovi da Novu godinu provedem radno, pregovori su u toku. Najviše bih volela da Novu godinu dočekam u domu sa porodicom i prijateljima, naročito zbog sina koji je najzad u uzrastu da se raduje novogodišnjim praznicima. Nedavno smo se preselili u novi dom, pa je i to jedan od razloga što bih volela da za praznike budem kod kuće. Radujem se da lepo okitim kuću i da mom sinu ispod jelke stavim mnogo poklona. Želim da uživam u njegovoj sreći.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ana stanić