Aleksandra Gudelj: Slatko iščekivanje drugog deteta

Aleksandra Gudelj: Slatko iščekivanje drugog deteta

Autor: | 08/12/2013

0

Voditeljka nagradne igre "Loto" Aleksandra Gudelj nedavno je uz pomoć svog supruga Veljka organizovala slavlje povodom trećeg rođendana njihovog sina Milijana. Poznata majka, koja je trenutno u osmom mesecu trudnoće i očekuje drugog sina, potrudila se da zabava njenog prvenca bude besprekorna. To joj je i pošlo za rukom, a oko stotinak zvanica, među kojima je bilo tridesetak dece, ponelo je najlepše utiske sa rođendana.

- Kada je reč o porodičnim slavljima, naročito o onom povodom Milijanovog rođendana, volim da sve poslove obavljam u miru i bez žurbe. Tako sam i ovog puta više od mesec dana unapred počela sa pripremama i rezervisanjem igraonice i torte. Odlučili smo da to bude igraonica „Okean“ na Senjaku, pošto tamo vodimo našeg sina od kada je napunio godinu dana i najčešće se igra na tom mestu. Poznaje sve zaposlene i to je jedno od mesta u gradu koje najviše voli i gde se najlepše oseća - počinje priču Aleksandra.

- Dečica su se vrlo lepo provela, igrali su se sve vreme slavlja. Imali smo jednu devojku koja im je radila „peint fejs“, odnosno iscrtavala lice i tako pravila maske, što je danas dosta popularno među mališanima. Postojala je sajber soba u kojoj su se igrala nešto starija deca, zatim soba za princeze u kojoj su se devojčice zabavljale sa lutkama, dok su najmlađi, Milijanovi vršnjaci, najviše uživali u delu sa toboganima i lopticama. Naš sin je ove godine izrazio želju da slavlje bude bez klovna koga je imao prošle godine i mi smo mu to ispunili. Ne znam zašto više ne voli klovnove, ali verovatno se negde na nečijem slavlju uplašio nekog klovna - tvrdi šarmantna tridesetogodišnjakinja.

Ona kaže da je njen mališan počeo mnogo da se raduje slavljima, a ovog puta je imao i želju u vezi sa izborom poklona.

- Milijan je trenutno veliki zaljubljenik crtanog filma „Tomas i prijatelji“. Reč je o crtaću čiji su junaci vozovi. Glavna lokomotiva zove se „Tomas“, a on ima i svoje drugare Henrija, Harolda, Lusi i mnoge druge. Zato je želeo da torta bude u obliku „Tomasa“, a kupili smo mu i voziće sa šinama kojima se kod kuće najčešće igra. Od ostalih gostiju dobijao je i druge stvari sa motivima njegovog omiljenog junaka, pa tako sada ima posteljinu sa slikom „Tomasa“, ali i patofne i još neke stvari - tvrdi gospođa Gudelj čiji je mališan imao i tortu sa motivima njihovog omiljenog kluba.

- Od njegovog prvog rođendana obavezno imamo tortu sa grbom „Crvene zvezde“, pošto je to moj i Veljkov omiljeni klub, čiji smo vatreni navijači, a i Milijan je, naravno, „zvezdaš“. Ta torta je obavezna na našim rođendanskim slavljima, dok su druge promenljive.

Lepa brineta tvrdi da se potrudila da se i njeni stariji prijatelji lepo provedu na slavlju, a za sve njih je organizovala ručak.

- Pošto smo slavlje pravili baš na rođendan, u nedelju, a narednog dana se radilo, želela sam da svoje drage goste rasteretim obaveze nedeljnog ručka i da ih lepo ugostim. Nazdravili smo zbog slavlja i bilo nam je lepo - tvrdi poznata Beograđanka.

Jednoj od najlepših voditeljki „Prve“ televizije, iako je u poodmakloj trudnoći, nimalo nje smetalo da organizuje rođendan jer se lepo oseća i veoma je aktivna.

- Osećam se odlično, ali ja sam osoba koja je puna pozitivne energije i zato sam veoma aktivna. Odlučila sam zbog toga i da radim sve do ulaska u deveti mesec, odnosno do kraja novembra, a onda ću morati da predahnem. Žao mi je što ću se nakratko pozdraviti sa mojim „loto“ igračima, ali tako se mora - kaže Aleksandra i otkriva da njen sin jedva čeka da dobije mlađeg brata.

- Milijan mi stalno ljubi stomak i priča sa bebom. Pošto smo već smislili ime, svima priča da će uskoro dobiti brata Damjana, od koga će biti stariji i kog će čuvati i paziti. Veoma je svestan te činjenice i pored toga što je mali. Po sadašnjim reakcijama, mislim da neće biti ljubomoran. Svi u kući smo uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice i jedva čekamo januar kad bi bebica trebalo da se rodi - zaključuje Aleksandra.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin