Marko Đurovski: Ženidba posle pet godina veze

Marko Đurovski: Ženidba posle pet godina veze

Autor: | 08/12/2013

0

Reper Marko Đurovski, koji odnedavno drži i restoran azijske kuhinje, uskoro će se oženiti sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Popbožinovski.

Zaljubljeni par je u vezi više od pet godina, a budući da su nerazdvojni, često zajedno posećuju prestižne događaje u glavnom gradu. Nedavno su bili na otvaranju salona nameštaja najluksuznijih svetskih brendova, gde su birali komade za svoj novi stan u koji će se uskoro useliti. Pažljivo su razgledali nameštaj, a njihovi prijatelji tvrde da je razlog njihovog preseljenja to što će uskoro postati roditelji, tako da im je potreban veći životni prostor. Vest da će postati roditelji mnogo ih je obradovala, pa su odmah zakazali i venčanje koje će biti u prvoj polovini sledeće godine. Saznajemo da su Marko i njegova partnerka izabrali datum venčanja, ali ne vole da mnogo pričaju o tome.

S obzirom na to da devojka nekadašnjeg učesnika rijalitija "Farma" nije javna ličnost, oni nisu često u medijima govorili o svojoj ljubavi. Tako je bilo i kada su se verili. Iako se ta informacija brzo saznala, nikada nisu želeli da je potvrde. Markova porodica je lepo prihvatila njegovu buduću suprugu, tako da ona uvek ide sa njim na Tajland, gde često odlaze kod brata poznatog repera.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Marko Đurovski

Pročitajte još

Najnovije vesti