Lepa Brena i Boba Živojinović: Radna proslava godišnjice braka

Lepa Brena i Boba Živojinović: Radna proslava godišnjice braka

Autor: | 09/12/2013

0

Slavlje mora da sačeka jer su poslovne obaveze na prvom mestu, pa su tako folk diva Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović 22. godišnjicu braka proveli svako na svom poslu, kako je otkrila pevačica za "Blic".
- Proslavićemo radno! Svako na svom poslu, jer ja imam svakodnevne probe za novogodišnji nastup u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu i želim da sve bude vrhunski. Boba ima svoj radni dan koji je ispunjen sastancima i poslovnim obavezama, tako da nećemo praviti neku posebnu proslavu - kaže Brena ekskluzivno za naš list, koja je taj dan provela odvojeno od supruga.
Ipak, Brena kaže da će obeležiti 22. godišnjicu braka uskoro, kada se Bobina i njena deca vrate iz Majamija, što će joj ujedno biti i najveći poklon.
- Objedinićemo sve kada nam dođu deca za koji dan i kada vidimo kakvi su njihovi planovi. Kod nas u kući se ionako sve proslave pretvore u specijalne, a ovaj put će mi najveći poklon biti to što smo svi na okupu - ističe pevačica.
U nizu lepih stvari koje se pevačici dešavaju, jedna baca senku na sreću, a to je predstojeća operacija njene majke, o kojoj je Brena pre nekoliko dana za emisiju "Ekskluziv" rekla:
- Moja majka treba da ide na operaciju i to mi je noćna mora već jedan duži period.
Kako "Blic" saznaje, Breni sve to pada još teže jer je pre tri godine ostala bez oca, a strepnja će trajati do proleća jer je operacija kolena zakazana za proleće.
Budući da već dve i kusur decenije njen i Bobin brak funkcioniše pod budnim očima javnosti, Brena je otkrila tajnu uspeha.
- Verovatno postoji onaj univerzalni recept: tolerancija, kompromisi, razumevanje, ali i onaj individualni koji kreiraju sami partneri. Kao što ima različitih ljudi, različitih ljubavi, tako ima i različitih uslova za uspeh jednog braka. Ne znam koji je naš recept, ali radi! Evo, već preko dve decenije. Kada ste javna ličnost, posao je u suštini duplo teži jer konstantni pritisak javnosti na vas može nekada da bude nepodnošljiv. Sva sreća, pa smo Boba i ja u brak ušli kao formirane ličnosti, pa smo taj deo uspešno prevazišli u samom startu - zaključuje pevačica.
Što se njenog supruga tiče, on je za "Blic" rekao da je kupio poklon koji će biti iznenađenje za njegovu ženu.
- Evo, vraćam se sa Zlatibora, bio sam na nekom sastanku. Za Brenu sam pripremio iznenađenje. Večeras idemo na večeru i verujem da će se oduševiti - rekao je Boba.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin