Britni Spirs: Proživljava najlepše trenutke u životu

Britni Spirs: Proživljava najlepše trenutke u životu

Autor: | 09/12/2013

0

Britni Spirs otkriva da trenutno proživljava najlepše trenutke u svom životu.

Pop zvezda nedavno je objavila svoj osmi studijski album pod nazivom "Britney Jean", a priprema se i za dvogodišnji koncertni angažman u Las Vegasu, koji počinje 27. decembra.

Uz Britni će, sve vreme dok bude trajao njen šou "Britney Speas: Piece of Me" biti njeni sinovi Šon i Džejden, a pevačica insistira na tome da je trenutno sve savršeno i u najboljem redu.

Ona je u jednom intervjuu nedavno otkrila:

- Ovo je sigurno jedan od najboljih perioda u mom čitavom životu. Oduvek mi je bio san da dođem u Las Vegas i imam svoj šou. Za sada sve deluje idealno, kao i činjenica da će pored mene sve vreme biti moja dva sina.

Tridesetdvogodišnja pevačica, koja trenutno ima sedmočasovne probe svakog dana, pre svega je zadovoljna završnim rezultatom kada je reč o novom albumu, koji je delom inspirisan raskidom sa bivšim verenikom, Džejsonom Travikom, januara ove godine.

Britni, koja je trenutno u vezi sa Dejvidom Lukadom, nada se da će njeni lični tekstovi pesama pomoći njenim fanovima koji prolaze kroz slične situacije. Ona je na tu temu rekla:

- Ja sam proživela raskid početkom ove godine i želela sam to iskustvo da podelim sa svojim obožavaocima, kako se ne bi osećali usamljenima. Želela sam da im poklonim nešto što će moći da slušaju u teškim trenucima, kako se ne bi osećali usamljenima.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: britni spirs

Najnovije vesti