Željko Šašić: Pripreme za imitaciju Cece Ražnatović u punom jeku

Željko Šašić: Pripreme za imitaciju Cece Ražnatović u punom jeku

Autor: | 09/12/2013

0

Željko Šašić, koji je u takmičenju “Tvoje lice zvuči poznato” pokazao izvanredan talenat i specifičan smisao za humor, u sledećoj će epizodi imitirati Svetlanu Cecu Ražnatović, ali se neće konsultovati sa njom tim povodom.

Naime, Željko je prošle subote sve veoma nasmejao svojim imitiranjem Snežane Babić Sneki, i umalo ponovo pobedio, ali se pritom veoma žalio na štikle koje je tom prilikom prvi put nosio od početka emitovanja ovog šoua. Međutim, Željko će morati da se pomuči i naredne nedelje jer će i ovoga puta glumiti ženu, i to svoju koleginicu Cecu. Naime, Željko će ovog vikenda izvoditi Cecin i svoj duet, koji je svojevremeno bio veliki hit, ali kako kaže neće se konsultovati sa njom oko toga.

- Pevaću sa Skaj Viklerom Cecin i moj duet “Ko na grani jabuka”. Nisam se čuo sa Cecom, a i zašto bih? Pesma je moja i ja posedujem sva prava na nju - šalio se pevač koji će na kraju ipak pustiti da njegova imitacija bude iznenađenje za folk divu.

S obzirom na to da je Ceca već bila imitirana u prvoj epizodi ovog popularnog šoua, kada je ta čast pripala Aleksi Jeliću, juče su se pojavili napisi u medijima da će ovoga vikenda u žiriju upravo biti naša najpopularnija folk pevačica. Međutim, kako saznajemo to nije istina, nego će se na počastvovanom mestu gosta u žiriju ovog vikenda naći legendarni pevač Haris Džinović.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin