Dragana Mirković: Spektakularni koncert u prepunoj dvorani u Ljubljani

Dragana Mirković: Spektakularni koncert u prepunoj dvorani u Ljubljani

Autor: | 10/12/2013

0

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda na Balkanu, održala je preksinoć spektakularan koncert u Sloveniji, ljubljanskoj dvorani "Gospodarsko Razstavišče". Gosti koncerta bili su Milan Stanković i Jana, a Dragana je izašla na binu nešto pre ponoći.
Od samog starta publika je bila u euforiji, a popularna Gaga je već na početku otpevala pesmu "Jedini", koja joj je posebno draga, što je dodatno razgalilo oko 6.000 fanova u dvorani. Zatim je usledio i najveći hit sa poslednjeg albuma "Mili, mili", a posle te pesme ređali su se i čuveni hitovi poput "Sto ću čuda učiniti", "Umirem majko", "Milo moje što te nema, "Plači zemljo", "Poslednje veče"...
I ovaj put, kao i pre nekoliko meseci na velikom koncertu u Rumuniji, Dragani se na bini za pesmu "Kontinent" pridružio austrijski bend "Batala" koji se pojavljuje i u spotu za ovu numeru, a interpretacija ove pesme izazvala je opšti delirijum u dvorani.
Zanimljiv je i podatak da je ispred dvorane ostalo nekoliko stotina ljudi koji nisu mogli da uđu zbog premašenog kapaciteta dvorane, ali ipak mnogi od njih su ostali ispred kako bi na neki način mogli da makar čuju šta se unutar hale dešava.
Zvaničan podatak organizatora koncerta govori da je ovo najposećeniji koncert u "Gospodarskom Razstavišču" od kada se u istoj dvorani isti održavaju. Iz tog razloga, organizator koncerta je odlučio da na proleće Dragana održi još jedan koncert na istom mestu jer je interesovanje publike prevazišlo sva očekivanja.
Koncert je završen desetak minuta nakon 3 sata posle ponoći, a Dragana je još jednom dokazala svoj status na balkanskoj sceni, pevala je više od tri sata, u dva bloka, nekoliko puta je vraćena od strane publike na "bis". Sledeće godine Dragana slavi 30 godina profesionalne karijere.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još