Kim Kardašijan: Ljuta odgovorila na kritike

Kim Kardašijan: Ljuta odgovorila na kritike

Autor: | 11/12/2013

0


Kim Kardašijan izazvala je pravi skandal kad je pre nekoliko nedelja objavila kako će prodati svoju odeću na aukciji zarad pomoći žrtvama tajfuna na Filipinima, da bi se kasnije ispostavilo kako samo 10% prihoda odlazi u tu svrhu. Mnogi su optužili Kim da na ovaj način pokušava da na mrtvima i unesrećenima zaradi još novca, a ona se sad konačno oglasila povodom svega na svom blogu.
- Tokom godina, oguglala sam na kritike. Samo zato što sam u javnosti osećam da me kritikuju za sve što radim. Ovde me napadaju jer ja pomažem ljudima. Moj tata me je uvek učio koliko je to važno. Ja i ne govorim o svemu što radim za dobrotvorne fondacije. Radim te stvari jer to želim. Radim to jer je to ispravna stvar. Kad me ljudi napadaju što dajem 10% prihoda Filipinima, to me boli - piše Kim.
- Ja od svake prodaje dajem po 10%, deo zarade odlazi agenciji koja prodaje stvari za mene, deo odlazi eBayu i onlajn servisima za plaćanje, što iznosi oko polovinu sume.
Svi troškovi dakle iznose oko 50% zarade, a od preostale polovine, Kim 40% zadržava za sebe a 10% ide u dobrotvorne svrhe, što nije naglasila u svom tekstu.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti