Demi Lovato: Iznela šokantno priznanje o zloupotrebi alkohola i narkotika

Demi Lovato: Iznela šokantno priznanje o zloupotrebi alkohola i narkotika

Autor: | 11/12/2013

0

Demi Lovato često ističe kako joj je odlazak na rehabilitaciju jedva spasao život, a sad je otkrila kako je bila potpuno zavisna od droga, toliko da je morala da ih uzima mnogo puta u toku dana.

Ona kaže da je čak i u vreme kad su drugi vodili računa o njoj uspevala da prošvercuju opasne supstance i upotrebljava ih.

- Jako, jako dobra sam u manipulisanju ljudima i ti je ono što sam radila dok sam bila bolesna, manipulisala sam svima oko mene. Ponekad bih nastavljala da lažem tako da bi spolja izgledalo kako je sve u redu - priča ona za Access Hollywood.

- Ovo nikad nisam pričala, ali znala sam kako da prošvercujem drogu. Nisam mogla da izdržim pola sata bez kokaina i čak bih ga unosila u avion. Prošvercovala bih ga, a onda bih sačekala da svi zaspu pa bih ga konzumirala. Odšunjala bih se u toalet i to učinila. Imala sam nekog ko je pazio na mene 24 časa ali sam ipak uspevala da to sakrijem - priznaje pevačica.

Demi dodaje kako ništa manje opasni nisu bili ni njeni problemi s alkoholom:

- Išla sam na aerodrom, a flašu od "Sprite"-a napunila sam votkom i već u devet ujutru sam povraćala u kolima. Imala sam na raspolaganju svu pomoć ovog sveta, ali nisam je želela. Sa 19 godina sam shvatila da se ponašam kao alkoholičar i da se moram sabrati.

Njena majka kaže kako nikad nije sumnjala u nju:

- Nisam znala. Kad bi mi ona rekla "Ništa se ne dešava, ne koristim droge, ne pijem, ne radim bilo šta od toga", zašto joj ne bih verovala - zaključila je majka mlade pop zvezde.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: demi lovato

Pročitajte još

Najnovije vesti