Sandra Obradović: Uskoro pred oltarom?

Sandra Obradović: Uskoro pred oltarom?

13/12/2013

0

Sandra Obradović, kako stvari zasad stoje, uskoro će stati na ludi kamen. Ona je već više od godinu dana u vezi s bogatim biznismenom Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, sestrićem Bogoljuba Karića.
Ono što nije uspelo Anabeli sada Atijas, poći će za rukom nekadašnjoj misici. U poslednje vreme njih dvoje se ne razdvajaju, a pošto su članovi najbogatije srpske porodice rekli da, Saša i Sandra počeli su zajedno i javno da se pojavljuju. Takođe, manekenka češće boravi u Sašinom luksuznom hotelu u Orašcu nego u svom stanu u Beogradu, zbog čega njihovi prijatelji i misle da je to samo još jedan od dokaza da će uskoro ozvaničiti vezu.
- Karići teško prihvataju izabranice svojih naslednika ukoliko su one medijski eksponirane. Sandra je od Goce Karić u nekoliko navrata doživela neprijatnosti, čak ju je i javno prozivala na Tviteru - priča Sandrina poznanica i dodaje:
- Međutim, prilikom jednog slavlja u Vili Jelena Saša je porodici predstavio izabranicu, koja ih je šarmirala i svi su se složili s njihovom vezom, koja pretenduje da bude krunisana brakom.
Manekenka, koja je ranije bila redovna u noćnim klubovima, sada se ne može videti nigde osim u restoranima, i tada obavezno u Sašinom društvu. Zbog njega je promenila mnoge svoje navike.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin