Kameron Dijaz: Pokazala kako izgleda bez šminke

Kameron Dijaz: Pokazala kako izgleda bez šminke

Autor: | 13/12/2013

0

Kameron Dijaz (41) objavila je na Tviteru fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke. Slavna glumica na taj način najavila je izlazak svoje nove knjige samopomoći, "The Body Book", koja će se uskoro naći u prodaji.
- Jedan od mojih najponosnijih trenutaka! Primila sam prvi primerak knjige "The Body Book". Dame, napisala sam ovu knjigu za vas i vaše telo. Tako sam uzbuđena što ću je podeliti sa vama - napisala je ona uz fotografiju.
Prema rečima izvora, Kameron želi da ovom knjigom promeni način na koji mlade devojke razmišljaju:
- Želi da tinejdžerke prestanu da se fokusiraju na to da budu mršave, već da shvate da je mnogo važnije da budu zdrave. Nada se da će zahvaljujući svojoj popularnosti napraviti neke promene. Ona zna da je uzor mnogim devojkama i to želi da iskoristi na dobar način. Knjiga ne govori o izgledu, već o donošenju pravih izbora - otkrio je izvor iz izdavačke kuće, te dodao da je knjiga tek početak.
- Kameron će posećivati srednje škole širom zemlje kako bi razgovarala sa tinejdžerima o njihovoj ishrani i onome što im je važno.
Kameron je došla na ideju da napiše ovakvu knjigu nakon smrti njenog oca, koja je, prema rečima izvora, dosta toga promenila u njenom životu i tada je shvatila da mora više pažnje da obraća na svoje zdravlje.
U knjizi će se naći i saveti nekih glumičinih slavnih prijateljica poput Dru Barimor, Dženifer Lopez i Gvinet Paltrou.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin