Color Press Grupa i Studio B zajedno za one kojima je to najpotrebnije

Color Press Grupa i Studio B zajedno za one kojima je to najpotrebnije

Autor: | 13/12/2013

0

Studio B u saradnji sa Color Press Grupom 24. decembra od 20.30 – 22.00h organizuje specijalno izdanje emisije "Beograde, dobro veče", koja će biti posvećena našim ugroženim sugrađanima, koji žive na ivici egzistencije i načinu kako da im svi pomognemo.
Cilj emisije je da se skrene pažnja na one ljude koje mnogi zaboravljaju ili ignorišu jer ne žele da razmišljaju o njima zato što im pomisao na njihov život izaziva tugu i zabrinutost. Iz tog razloga, Studio B posvetiće ovu emisiju svratištima i prihvatilištima za decu i odrasle na teritoriji Beograda, te i predstaviti kompanije i pojedince koji će svojim primerom pozvati sve koji imaju želju i mogućnost da pomognu kroz donacije.
S obzirom na to da se bliže božićni i novogodišnji praznici, ovo je pravo vreme da nekome pomognete i izmamite osmeh na lica onih kojima je to najpotrebnije.
Ovo je poziv društveno odgovornim kompanijama i pojedincima velikog srca koji imaju mogućnosti da podrže ovu akciju doniranjem upravo onoga što je našim sugrađanima u svratištima i prihvatilistima potrebno. U razgovoru sa rukovodiocima Svratišta za decu, Dnevnog centra za decu, Prihvatilišta za odrasla i stara lica, Prihvatilišta za decu i omladinu sa prihvatnom stanicom i školom VOŽD došli smo do zajedničkog zaključka da su to novogodisnji paketići, slatkiši, sredstva za higijenu, školski pribor i nastavna sredstva, kao i pelene za odrasle i madraci.
Sve zainteresovane molimo da se jave do petka, 20. Decembra 2013. Kontakt osoba je PR menadžer RTV Studio B, Danijela Lisanin Brkic, tel.: 011 2069 008, 206 9009, e-mail: [email protected]

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin