Katarina Manojlović i Mladen Lukić: Prvi ljubavni par u "X Faktoru"

Katarina Manojlović i Mladen Lukić: Prvi ljubavni par u "X Faktoru"

Autor: | 14/12/2013

0


Sudeći po društvenim mrežama, takmičari “X Faktora” dosta vremena provode zajedno, lepo se druže, a kod nekih su se izrodile i prve simpatije. Kako saznajemo takmičar Mladen Lukić iz Željkove grupe i lepa Beograđanka Katarina Manojlović iz Kristinine grupe otpočeli su ljubavnu romansu u kojoj oboje podjednako uživaju!

Talentovani trombonista ne krije sreću što je baš na “X Faktoru” upoznao devojku koja mu u potpunosti odgovara, a svoj zaštitnički odnos prema Katarini i svoja osećanja opisuje rečima: - Kada sam upoznao Katarinu više mi nije bilo bitno ni gde sam, ni zbog čega sam došao. U bootcampu sam više strepeo kako će ona podneti negativan odgovor žirija, a kada je uplakana izašla, misleći da je ispala, bio sam očajan. Verujte, za vreme proglašavanja rezultata moje grupe sve vreme sam mislio gde je Katarina, jedva sam čekao da izađem da je nađem, iako nisam ni znao kako da je utešim. Kada sam saznao da sam prošao u sledeću fazu takmičenja “kuće sudija”, izašao sam napolje i tažio je po celim Šimanovcima, i na kraju našao u nekom ćosku kako plače, videli ste svi. Kasnije, sve je ispalo kako smo želeli i eto sada snimamo pesmice, družimo se...Hvala ti “X Factore”, stvarno imaš taj “X factor” da spajaš ljude! – vidno raspoložen rekao nam je Mladen.

Sledeća faza takmičenja “kuće sudija” je u utorak 21:15 na tv Pink kada ćemo saznati ko se iz Eminine i Kikijeve grupe plasirao u finale.


Izvor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin