Marija Šerifović: Zadovoljna sam reakcijom publike posle premijere mog filma

Marija Šerifović: Zadovoljna sam reakcijom publike posle premijere mog filma

Autor: | 14/12/2013

0


Pop pevačica Marija Šerifović dokumentarnim filmom „Ispovest“ u kome je opisala najradosnije, ali i najmračnije trenutke svog života, uspela je da podeli javnost. Dok su jedni bili šokirani njenim priznanjem da je bila na ivici da postane alkoholičar i da je imala ljubavno iskustvo sa devojkom, drugi su pak njenu nameru da potpuno iskreno, bez stida i straha progovori o privatnom životu pozdravili gromoglasnim aplauzom. Mariji Šerifović je sigurno bila potrebna ogromna hrabrost da konačno spusti sve maske i da u javnost iznese sve detalje iz svoje najdublje intime, o kojima se godinama spekulisalo po kuloarima i medijima. Svoje utiske i zapažanja po završetku dokumentarca naša evrovizijska pobednica poželela je da podeli sa čitaocima magazina „Hello!“.
- Veoma sam zadovoljna reakcijom publike posle premijernog prikazivanja filma „Ispovest“. Gromoglasan aplauz govorio je više od hiljadu reči - započinje razgovor Marija, ističući da nije bilo posebnog razloga zbog koga je želela da baš u ovom trenutku snimi film o svom životu.
- Zaista nije bilo posebnog razloga da film „Ispovest“ objavim baš sada, jer je njegova proizvodnja trajala skoro dve godine. Čim je priveden kraju, odredili smo datum premijere. Osim mene, za ideju filma zaslužan je i Petar Vujanić, pošto je on uspeo da isprati sve moje misli i uspeo je da bude dovoljno strpljiv da izađe na kraj sa mnom. Bez lažne skromnosti, rekla bih da je uspeo da napravi pravo remek-delo - ističe pop pevačica i ističe da se njen otac Rajko nije naljutio na nju jer je u filmu otvoreno progovorila o svim njegovim porocima, alkoholu, kocki i preljubništvu, zbog čega je i okončan njegov brak sa Marijinom majkom Vericom Šerifović, koju je naša evrovizijska pobednica u svom dokumentarcu prikazala kao pravu sveticu.
- Moj otac je vrlo realan čovek, zna u kojim stvarima je dobar, a gde je grešio. Mojoj mami Verici je posvećena jedna epizoda “Vera”, što dovoljno govori o mom odnosu prema njoj. Vera je najbolja majka, veliki čovek i borac i najvažnija žena u mom životu. Znala sam da će ljudi veoma emotivno reagovati na njenu priču jer je ona neizmerno hrabra žena koja je sve svoje probleme stoički nosila, a to ne može da se ne poštuje i ne oseti - istakla je dvadesetdevetogodišnja pevačica. Naglasila je da joj je majka dala podršku u nameri da sve svoje intimne tajne obelodani u filmu „Ispovest“.
Marija sa osmehom priča kako je legendarna pevačica Verica Šerifović reagovala na deo filma gde njena kćerka otkriva da je bila u vezi sa devojkom.
- Mojoj mami se dopao ceo film. Ona je moja najveća podrška i ono što ja želim, ona uvek podrži. Zadovoljna je - kaže pop zvezda čije je priznanje o odnosu sa ženom potpuno oduševilo publiku. Za razliku od ostalih javnih ličnosti, koje skrivaju svoje pravo licae, Marija je odlučila da celom svetu konačno prizna ko je i šta je.
- Ne mogu, neću i ne želim da gledam šta rade ostale poznate ličnosti, prosto me ne zanima. Čak ne radim ništa što mi se ne sviđa. Dakle, radiću samo kako ja mislim da treba i sve dok to ne osuđuju meni najbliži, neću obraćati pažnju na zlonamerne komentare - iskrena je jedna od naših najvećih pop pevačica koja je u svom filmu otkrila da već duže vreme ima stabilnu vezu, ali za magazin „Hello!“ nije htela da kaže njeno ime, pa je duhovito odgovorila:
- Nikada nisam rekla da je u pitanju ona.
Sa velikim osmehom završila je razgovor Marija Šerifovi, koja za koju godinu planira da se putem donora ostvari u ulozi majke.

Piše: Jelena Popovic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin