Sara Jovanović: Pobednica desete epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Sara Jovanović: Pobednica desete epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 15/12/2013

0

Sara Jovanović pobedila je u sinoćnoj, desetoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Sara je izvodila pesmu "Uncoditionally" Kejti Peri sa ovogodišnje dodele MTV EMA nagrada u Amsterdamu tokom kojeg je pevačica visila nekoliko metara iznad bine obmotana šarenim trakama. Za Saru ovo je bio još veći izazov s obzirom na to da je otkrila da ima strah od visine.
Sara je odlučila da pomoć uputi Milani Miljušević, dvadesetdvogodišnjoj devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice. Sara je apelovala na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu ili pošalju sms porukom na 5582.
Mlada zvezda sinoć je pobedila uprkos velikoj konkurenciji svojih kolega. Kao gostujući sudija, Haris Džinović imao je priliku uživo da gleda Tamaru Dragičević kao Ruslanu, Skaj Viklera kao Željka Šašića i Željka Šašića kao Cecu Ražnatović, u zajedničkom izvođenju pesme "Ko na grani jabuka", Sneki kao Šer, Kneza kao Zvonka Bogdana, Aleksu Jelića i Anu Kokić u ulogama Roja Šajdera i Bena Verina iz mjuzikla "Sav taj džez", Gocu Tržan kao Kneza i Borisa Milivojevića kao Željka Joksimovića.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti