Adil Maksutović: Stavljen sam na stub srama bez ijednog dokaza

Adil Maksutović: Stavljen sam na stub srama bez ijednog dokaza

Autor: | 15/12/2013

0

Pevač Adil Maksutović, nakon nekoliko dana od kada je objavljeno da je pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, oglasio se na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.
- Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin, ko je optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski. Da li se neko od vas zapitao zašto niko nije objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine. U ovom najtežem periodu mog života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji. Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji pljuju do juče "brata Adila". Na ostale TV zvezde koje inače ne poznajem ne ljutim se jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki "humanisti" koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima - napisao je pevač.
Podsetimo, Ana Maksutović, pre oko nedelju dana, prijavila je Adila policiji i završila u bolnici s hematomima na stomaku, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ona je rekla da pevača neće tužiti, ali da ne planira da mu se vrati.
Mnoge poznate ličnosti, kao i Adilove kolege osudile su ovaj njegov čin. On je zbog toga izgubio brojne tezge koje su unapred bile zakazane.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin