Bijonse Nouls: Posle odmora na Jamajci priredila rođendansku žurku suprugu

Bijonse Nouls: Posle odmora na Jamajci priredila rođendansku žurku suprugu

Autor: | 16/12/2013

0

U jeku svetske turneje "Mrs. Carter Show" pevačka zvezda Bijonse Nouls izdvojila je nekoliko dana za predah, te je sa suprugom, muzičarem Džejom Zijem, i u društvu rođene sestre Solanž posetila Jamajku.

Tridesetdvogodišnja Amerikanka uživala je na peščanim plažama, ali je obišla i mnoga zanimljiva mesta poput pećina kojima obiluje ova egzotična ostrvska zemlja. Posle relaksacije i kraćeg odmora tamnoputa pevačica zaputila se u Los Anđeles, gde je održala koncert u centru "Stejpls". Podršku na tom nastupu pružile su joj slavne kolege Keli Ozborn, Džesika Alba i Vitni Port.

Boravak u Kaliforniji Bijonse i Džej Zi iskoristili su da proslave četrdeset četvrti rođendan slavnog repera i muzičkog producenta. Svetski priznata umetnica moćnog glasa odlučila je da podrži rođendansku želju svog izabranika - da se dvadeset dva dana oboje pridržavaju veganskog režima ishrane.

- U decembru, samo nekoliko dana pre mog četrdeset četvrtog rođendana, odlučili smo da ispunimo izazov i hranimo se po principima veganske kuhinje, koja se bazira isključivo na povrću i voću. Sve je počelo kada me je prijatelj izazvao i rekao da neću uspeti da se odreknem mesa i uobičajene začinjene hrane, ali znam da ćemo uspeti - napisao je na svom blogu slavljenik dok se odmarao u Meksiku, pre svog rođenskog slavlja koje je upriličio u veganskom restoranu „"ratitude", u Los Anđelesu, u društvu odabranih prijatelja i članova porodice.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Tumblr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin