Gvinet Paltrou: Netrpeljivost na snimanju filma sa Džonijem Depom

Gvinet Paltrou: Netrpeljivost na snimanju filma sa Džonijem Depom

Autor: | 16/12/2013

0

Poznata holivudska glumica Gvinet Paltrou osim angažmana na filmu ''Mordecai'' je na sebe izgleda preuzela još jednu ulogu.

Naime, jedan od glavnih junaka ovog ostvarenja, poznati glumac Džoni Dep, izgleda da ne može da se odbrani od saveta koje mu Gvinet non-stop upućuje.

Prem pisanju magazina "Star", poznata holivudska glumica Gvinet Paltrou izgleda da dovodi kolegu Džonija Depa do ludila svojim stalnim savetima.

- Gvinet toliko guši ljude svojim savetima da to više nije normalno, a Džonija Depa je bukvalno izludela time - navodi izvor blizak glumcima na setu.

- Njeno mešanje u sve pomalo prelazi granice pristojnosti. Gvinet prati Džonija bukvalno gde god da krene i stalno mu pametuje. Džoni Dep za sada samo pokušava da izbegne druženje s njom jer ga jako nervira, što ona očigledno ne primećuje.

Ipak, Džoni se sa kolegom Ijanom Mekgregorom, koji takođe igra u filmu, dosetio da u njenom prisustvu priča na francuskom.

- Kada se ujutru vide na setu, Ijan i Džoni se pozdrave i porazgovaraju na francuskom jer Gvinet ne govori taj jezik pa ne može da učestvuje u konverzaciji - navodi istoimeni izvor za magazin "Star".

Izvor: Superžena

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: gvinet paltrou