Čarli Šin: Novi sukob sa bivšom suprugom Deniz Ričards

Čarli Šin: Novi sukob sa bivšom suprugom Deniz Ričards

Autor: | 17/12/2013

0

Čarli Šin navodno će ukinuti alimentaciju koju plaća svojoj bivšoj supruzi Deniz Ričards.

Glumac serije "Anger Management" navodno je besan na svoju nekadašnju ženu jer mu brani da viđa njihove kćerke Sem i Lolu tokom božićnih praznika i preti da će zahtevati intervenciju suda kako bi sebi obezbedio dodatna prava.

Prema sajtu TMZ, Čarli želi da sudija ponovo razmotri i njihov trenutni finansijski dogovor, kojim Šin mora Ričardsovoj da plaća 55.000 dolara mesečno, dok ona ima i pravo da živi u kući vrednoj devet miliona dolara koju joj je on kupio kako bi mogao da viđa decu.

Čarli je navodno pobesneo nakon što mu je Deniz rekla da nije dobrodošao u njihov dom tokom predstojećih praznika, iako su do sada imali prijateljski odnos. Sada su se javili navodi da će Šin Božić provesti u Evropi sa svojom novom devojkom, Bret Rosi.

Izvor je za sajt "RadarOnline" naveo:

- Čarli je pre nekoliko nedelja odlučio da ide sa Bret u Evropu tokom Božića, jer ga je ona ucenila da će raskinuti s njim, ukoliko praznike provede sa Deniz. Ona je veoma uzbuđena zbog predstojećeg putovanja i veoma joj se dopada životni stil privatnih aviona, skupih restorana i dizajnerske odeće. Put će se sastojati iz odsedanja u hotelima sa pet zvezdica. Nije potrebno naglasiti da je to velika promena u odnosu na svaki od prethodnih Bretinih Božića.

Navodno je Bret neverovatno ljubomorna na nekadašnji Čarlijev blizak odnos sa Deniz i naredila mu je da komunikaciju sa njom svede na minumum.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: čarli šin