Eva Mendez i Rajan Gosling: Raskid dvogodišnje romanse

Eva Mendez i Rajan Gosling: Raskid dvogodišnje romanse

Autor: | 18/12/2013

0


Eva Mendez i Rajan Gosling rešili su da naprave "pauzu" u svojoj vezi.
Par, koji je zajedno dve godine, nakon što su se upoznali na snimanju "The Place Beyond The Pines", rešio je da "razmisli" o svojoj vezi, nakon što su shvatili da nisu spremni da se venčaju.
- Shvatili su da su prebrzo uleteli u sve i da su jurili ka braku, koji im nije potreban. Rešili su da uzmu odmor jedno od drugog, kako bi shvatili šta im je zaista potrebno - otkrio je izvor blizak do skoro veoma zaljubljenom paru.
Eva (39), kako prenosi ovaj izvor, mnogo je više posvećena vezi i spremna da zasnuje porodicu, dok holivudskom zavodniku to još uvek ne pada na pamet.
- Pravo pitanje je da li će Eva uspeti da pronikne Rajanove planove i da postane deo njih. Ona želi njegovu decu - kaže isti izvor.
Rajanova (33) i Evina veza je u krizi otkako su pre pola godine prvi put raskinuli, kako bi videli gde vodi njihov odnos, a njihovi prijatelji tvrde da će veoma brzo zauvek raskinuti.
- On ume da bude veoma težak, a ona je nesigurna. Nekoliko puta našla je poruke u njegovom telefonu i uverena je da joj je neveran. Neće biti iznenađenje ukoliko je ovaj raskid konačan - zaključuje izvor.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još