Britani Marfi: Dokazi potvrdili da je slavna glumica definitivno otrovana

Britani Marfi: Dokazi potvrdili da je slavna glumica definitivno otrovana

Autor: | 19/12/2013

0

Britani Marfi definitivno je bila otrovana. Analiza njene kose pokazala je da je u trenutku smrti u telu imala povišen nivo teških metala i toksina, koji se mogu pronaći u pesticidima.
- Njena smrt nije istražena kako treba. Sve je ukazivalo na trovanje, ali patolog nije zatražio prave toksikološke nalaze, kako bi otkrili da li je umrla usled trovanja. Njen slučaj je gurnut pod tepih - rekao je otac preminule glumice, Anđelo Bertoloti, koji je i naručio dodatne analize.
Samo pet meseci nakon nje, umro je i njen suprug Sajmon Mondžek, i to od istih simptoma - pri tom je i njegova smrt zavedena kao prirodna. Britanin otac dodao je kako su u njenom telu pronađeni brojni toksini, pa više nema sumnje da je ona otrovana, pitanje je samo ko ju je trovao i zbog čega.
Sutra će se navršiti 4 godine od smrti Britani Marfi. Ona je 20. decembra 2009. godine kolabirala u svom holivudskom domu, koji je delila sa suprugom. Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt 32-godišnje glumice.


Autor: Life Content
Foto: Getty

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin