Pol Voker: Nepoznata osoba medijima nudi fotografije njegovog ugljenisanog tela

Pol Voker: Nepoznata osoba medijima nudi fotografije njegovog ugljenisanog tela

Autor: | 19/12/2013

0

Samo nekoliko dana nakon što je Pol Voker sahranjen, neko ko je bio na mestu na kojem je glumac poginuo u automobilskoj nesreći pokušao je da proda fotografije njegovog unakaženog leša.

- Fotografije su zaista zastrašujuće. Jedna od njih prikazuje tela dve žrtve istaknutih bojom, Vokera i njegovog prijatelja Rodžera Rodasa. Prikazana je unutrašnjost poršea uništenog vatrom. Tela su im bila jako spaljena i mogu se videti kako leže unutar vozila. Vokerovo telo u potpunosti je izgorelo, na njemu se ne može videti odeća - otkrio je izvor.

Dodao je da se Vokerovom prijatelju Rodasu mogao videti samo gornji deo tela.

- Nečuveno je da bi Vokerova ili Rodasova porodica na internetu mogla da vidi takve fotografije - zaključio je.

Ovo nije prvi put da netko pokušava da zaradi na glumčevoj tragičnoj smrti. Anonimni prodavač skupio je komadiće drveta u koje su se nesrećni glumac i njegov prijatelj zabili poršeom i za svaki od njih na "Ibeju" tražio više od 65 evra.

Odustao je od prodaje nakon što su ga obožavatelji preminulog glumca izvređali. Na glumčevoj smrti htela su da zarade i dvojica mladića koja su s kamiona koji je prevozio ostatke poršea ukrala deo automobila, ali ubrzo su uhapšeni jer je vozač kamiona zapamtio njihovu registraciju i pozvao policiju.

Zvezda filma "Paklene ulice" preminula je 30. novembra u saobraćajnoj nesreći u predgrađu Los Anđelesa. Voker i njegov prijatelj Rodžer Rodas vraćali su se s humanitarne zabave. Rodas je izgubio kontrolu nad crvenim porše karerom GT, zabio se u stub ulične rasvete i zatim u drvo, a automobil se na mestu zapalio.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: pol voker

Pročitajte još

Najnovije vesti