Princeza Katarina: Specijalni gost na "Dobrotvornom bazaru"

Princeza Katarina: Specijalni gost na "Dobrotvornom bazaru"

Autor: | 20/12/2013

0

Princeza Katarina Karađorđević ove godine svečano je otvorila "Humanitarni bazar", koji se tradicionalno održava u organizaciji "Međunarodnog kluba žena". Na svečanu manifestaciju princeza je došla u društvu sa suprugom princom Aleksandrom Karađorđevićem, sa kojim je uživala u zanimljivom programu. Ove godine na "Humanitarnom bazaru" učestvovalo je čak četrdeset osam zemalja, koje su prodavale suvenire, knjige, igračke, odeću i pripremali različite specijalitete tipične za njihovo područje. Sav prihod namenjen je humanitarnim projektima u Srbiji.
- Članice "Međunarodnog kluba žena" svake godine organizuju bazar kako bi prikupile sredstva za humanitarne projekte u našoj zemlji. I ove godine su sa ljubavlju uložile ogroman napor da Bazar, deveti po redu, bude jednako uspešan kao i oni prethodni. Ove godine rekordni broj izlagača, korporativnih sponzora, daje svoj doprinos humanitarnoj manifestaciji na štandovima svojih zemalja preko svojih predstavnika koji su diplomatski ili poslovno prisutni u Srbiji. To je izvanredan uspeh i od srca čestitam članicama Kluba na tome - istakla je princeza Katarina na otvaranju.
Ona je razgledala sve štandove u društvu svog supruga i predsednice Međunarodnog kluba žena Odilije Stokvis i potpredsednica Beatris Grozdanić i Oksane Smerečuk.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin