Džon Bon Džovi: Porodični problemi konačno su iza njega

Džon Bon Džovi: Porodični problemi konačno su iza njega

Autor: | 22/12/2013

0

Uspešni američki rok muzičar Džon Bon Džovi nedavno je sa članovima svoje porodice bio počasni gost princa Vilijama na svečanosti „Winter Whites Gala“, održanoj u Londonu.

Tom prilikom britanski prestolonaslednik nagradio je poznatog muzičara za doprinos u humanitarnom radu, kojim se godinama bavi. Poznato je da, osim što se rado odaziva mnogobrojnim dobrotvornim akcijama, svaki put donira značajna novčana sredstva.

Harizmatičnom umetniku srce je te noći u prestonici Velike Britanije bilo puno, a u društvu sa svojim najbližim uživao je u izvanrednom programu i odlično koncipiranom događaju, kome su prisustvovale i mnoge druge zvezde. Njegova porodica zadovoljno je pozirala sa princom Vilijamom, koji ih je zabavljao svojim prepoznatljivim šalama, a vrhunac večeri dogodio se kada je Bon Džovi izveo nekoliko svojih numera uz pomoć mlade pevačke zvezde Tejlor Svift i vojvode od Kembridža.

Ovo je prvi put da se čuveni muzičar pojavi na crvenom tepihu u društvu svoje najstarije kćerke, dvadesetogodišnje Stefani, od incidenta koji se dogodio prošle godine na njenom koledžu, kada je umalo izgubila život zbog prevelike doze heroina koji je konzumirala. Ovog puta zablistala je u svečanoj crno-beloj haljini, sa iskrenim osmehom na licu, pokazavši celom svetu da je problematičan period ostavila iza sebe. Sa njom su bili i njena majka Dorotea, koja je, inače, srednjoškolska ljubav njenog oca, sa kojim ima jedan od najskladnijih i najdugovečnijih brakova u svetu šou-biznisa. Društvo su im pravili i mlađi sinovi, jedanaestogodišnji Jakob i devetogodišnji Romeo, dok peti član „klana“ Bon Džovi, osamnaestogodišnji Džesi nije prisustvovao gala večeri u Londonu zbog neodložnih obaveza.

Sudeći po odličnom raspoloženju i pozitivnoj energiji kojom su zračili, izgleda da je porodica Bon Džovi uspela da prevaziđe sve nedaće koje su imali od novembra prošle godine kada se dogodio incident sa njihovom starijom kćerkom. Pevač je neposredno posle toga rekao da nije znao da njegova kćerka ima probleme sa narkoticima i da je ona uvek bila divno dete, ali i da taj problem smatra njegovim najvećim životnim neuspehom. Iz tih razloga on je poslednjih godinu dana bio potpuno njoj posvećen. Kada je ona izašla iz bolnice u Njujorku, njih dvoje su često viđani u tom gradu kako obilaze parkove i idu u duge šetnje, a često su odlazili i u Hemptons, gde imaju porodičnu kuću i gde je odlična atmosfera za svaku vrstu relaksacije. U iskrenom intervjuu koji je frontmen sastava „Bon Džovi“ dao za britanski časopis „Mirror“ u maju ove godine, izjavio je da je lečenje Stefani bilo za njega najteže iskustvo.

- Za mene kao oca to su bili najteži trenuci. Ona je bila veoma zaštićeno dete. Međutim, ima toliko stvari u spoljašnjem svetu, toliko incidenata i pritisaka za koje moja generacija nije znala. To je bila veoma tragična lekcija koju mi je život dao, ali hvala Bogu što je ona ostala živa. To se dogodilo i sada je to završena priča. Lično poznajem mnogo ljudi čiji su sinovi i kćerke prošli kroz gore stvari i strašnija iskustva. Nešto strašnije je moglo da se dogodi i Stefani - bio je iskren popularni pedesetjednogodišnjak.

Iako je decenijama jedan od najpopularnijih rokera, Džon se uvek trudio da živi uobičajenim porodičnim životom i da uživa u malim stvarima. Pre više od dve decenije oženio se sa Dolores, sa kojom se zabavlja još od pubertetskih dana, a njihov brak nikada nisu pratili skandali niti je bio meta tabloida. Ogromna popularnost pevača nije mogla da ugrozi harmoničan život supružnika, koji imaju kćerku i tri sina. Njih dvoje su se uvek trudili da decu vaspitavaju zajedno i da ih uče pravim vrednostima, a problemi sa narkoticima njihove Stefani jedino je loše iskustvo kroz koje su prošli.

Svoju slavu Bon Džovi je uglavnom koristio kako bi pomagao ljudima i bavio se humanitarnim radom, a pomagao je kako najsiromašnijima tako i onima koji su ostali bez doma u prirodnim katastrofama. Upravo zbog toga princ Vilijam odlučio je da mu dodeli priznanje pod nazivom „Centrepoint Great Britain Youth Inspiration“, što je bila i odlična prilika da se Džonova porodica okupi i uživa u novom poglavlju svog života.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin