Severina: Zadovoljna poslednjom odlukom suda

Severina: Zadovoljna poslednjom odlukom suda

Autor: | 22/12/2013

0

Pop zvezda Severina Vučković i srpski biznismen Milan Popović ponovo su se prošle nedelje sreli u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, gde se vodi postupak za starateljstvo nad njihovim jednoipogodišnjim sinom Aleksandrom. Ovo je drugo po redu ročište bivših partnera koji se ne slažu oko toga kome bi trebalo da pripadne starateljstvo nad njihovim dečakom. Dok četrdesetjednogodišnja pevačica želi da njoj pripadne starateljstvo nad mališanom, „kralj bakra“, kako njenog bivšeg partnera zovu u medijima, podjednako želi starateljstvo, što podrazumeva da mali Aleksandar svakog meseca provede podjednak broj dana sa majkom i ocem, i da on ima pravo na svakodnevnu komunikaciju sa njim u vreme dok je dečak sa pevačicom.

Posle prvog ročišta, krajem septembra ove godine, kada je Popović bio zadovoljan odlukom suda, izgleda da je svojevrsnu pobedu ovog puta odnela Vučkovićeva. Ponosna majka, koja je u sudnicu došla svedeno odevena, ali veoma doterana, sa crnim kaputom i salonskim cipelama, ovog puta uspela je da ostvari svoj cilj. Iako se zbog zaštite prava deteta, odluke iz sudnice drže u javnosti, i u hrvatskim i u srpskim medijima procurila je vest da je sudija doneo odluku da Milan može da viđa svog mališana, ali ne sme da ga izvodi van granica Hrvatske, što je i bio jedan od ciljeva Vučkovićeve. Posle ročišta, ona je iz sudnice izašla sa osmehom zadovoljstva, dok njen bivši partner nije bio zadovoljan ovakvim ishodom.

- Zadovoljni smo. Nikad nije bilo pod znakom pitanja može li gospodin Popović da viđa dete, pod znakom pitanja je bilo samo kada, gde i koliko često - rekla je Severinina pravna zastupnica Jadranka Sloković pri odlasku iz zgrade zagrebačkog suda.

S druge strane, Milanov advokat Ljubo Pavasović Visković ovog puta nije želeo da daje izjave za medije, kao ni njegov klijent. Prema rečima ljudi iz okruženja uspešnog biznismena, on je veoma razočaran što sa svojim naslednikom neće moći da provodi vreme na kvalitetniji način, odnosno što neće imati priliku da ga vodi kući već će se i dalje sa njim družiti isključivo u hotelima, što mu nimalo ne prija.

- Tužan sam jer ne mogu više da budem sa detetom, plačem i molim se. Severinu više ne zovem - izjavio je Milan za hrvatske medije ovog leta kada nekoliko meseci nije imao priliku da vidi Aleksandra.

Početkom leta, Popović je sa svojim sinom proveo nekoliko dana u Dubrovniku, posle čega je odlučio da pokrene postupak i da se bori za zajedničko starateljstvo, pošto on i atraktivna Splićanka nisu uspeli da se dogovore o tome gde će i koliko često poznati Beograđanin imati priliku da viđa jednoipogodišnjeg dečaka. Tokom boravka u Hrvatskoj, krajem septembra, kada su se bivši partneri prvi put sreli na sudu, ponosni otac je imao priliku da vidi svog dečaka, što je znatno uticalo na njegovo dobro raspoloženje.

Odluka suda, koja je doneta prošle nedelje, nije konačna tako da će se „bitka“ za starateljstvo nekadašnjih partnera nastaviti, a za sada javnosti nije poznato kada će se ponovo sresti na sudu. I dok u privatnom životu prolaze kroz težak period, Severina nastavlja svoju uspešnu turneju, dok je Popović poslovno takođe veoma aktivan i angažovan na humanitarnom polju.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin