Kejt Vinslet: Odabrala neobično ime za svog sinčića

Kejt Vinslet: Odabrala neobično ime za svog sinčića

Autor: | 23/12/2013

0


Kejt Vinslet nazvala je svog sina Ber (Medved).
Zvezda filma "Labor Day" i njen suprug, Ned Rokenrol odlučili su da prvom zajedničkom detetu daju neobično ime inspirisano životinjom, što je potvrdio i njihov predstavnik za medije.
- Svi su odlično, mama i tata obožavaju bebu, a dali su mu ime Ber.
Kejt, koja ima 10-godišnjeg sina Džoa sa bivšim suprugom, Semom Mendezom, i 13-godišnju kćerku Miu, sa Džimom Trepltonom, pauziraće sa poslom, kako bi brinula o dvonedeljnom dečačiću u svom domu u Vest Suseksu, Engleska.
Nije čudo da je par, koji se tajno venčao u Njujorku u decembru 2012. godine, odabrao originalno ime, poput "Medved", budući da je Ned, po zanimanju biznismen, promenio svoje ime iz Ejbel Smit 2008. godine.
Ipak, ovo nije prvo dete poznatih ličnosti koje je nazvano po ovoj velikoj životinji - slavni kuvar Džejmi Oliver svom sinu dao je ime Badi Ber pre tri godine.
Kejt je otkrila da je uživala u trećoj trudnoći mnogo više nego u prve dve.
- Bila sam aktivnija i zdravija. Znam mnogo više o tome kako da vodim računa o sebi. Između 27. i 37. mnogo se nauči o sebi. Bila sam veoma srećna - malo umorna i bolesna u početku, ali ništa veliko - objasnila je 38-godišnja zvezda.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još