Pravi izbor za novi životni prostor: Ponuda naselja "Smallville"

Pravi izbor za novi životni prostor: Ponuda naselja "Smallville"

Autor: | 24/12/2013

0

Za dvosobne stanove u kragujevačkom naselju "Smallville" treba izdvojiti od 833 eura po kvadratu, dok su lokali u ponudi već od 667 eura po kvadratu.

Uz svaki stan u naselju Smallville obezbeđeno je gratis garažno mesto, dok je za kupce lokala obezbeđeno parking mesto gratis.

- Iako smo svesni stanja na tržištu nekrentina ne prestajemo da koncipiramo nove ponude kako bismo omogućili građanima da na što jednostavniji i jevtiniji način dođu do sopstvenog stana. Nelt je poznata i snažna kompanija koja garantuje sigurnost svim potencijalnim kupcima u Smallvillu. Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi su a kvalitet gradnje je na mnogo višem nivou od konkurencije - kaže Marko Milanković, PR investitora, kompanije Nelt.

On dodaje da ovaj stambeno-poslovni kompleks svojom infrastrukturom, sjajnim položajem pored tržnog centra Plaza i uslužnim delatnostima u okviru i pored samog kompleksa, stanarima pruža nove mogućnosti, udobnost, jednostavnost i lakoću življenja kakvu imaju najmoderniji stambeni kompleks.

- Lepo je kada imate stan pored takvog centra kao što je kragujevačka Plaza. Naši stanari u blizini već imaju neophodne prodajne i uslužne objekte, a sve veći broj vlasnika stanova u Smallvillu stimuliše i druge preduzetnike da pokrenu posao u takvom okruženju i budu sto bliže svojim potrošačima. Ono što svi žele je komfor, praktičnost, efikasnost i sigurnost. Smallville im nudi sve to - naglašava Milanković.

Kragujevac ponovo postaje jedan od glavnih privrednih centara Srbije, o čemu svedoči činjenica da trećina srpskog izvoza u 2013 godini dolazi iz ovog grada. Grad se razvija, puno je novih investicija, ljudi iz raznih zemalja čime dobija kosmopolitsku notu.

- Kako raste i razvija se, grad mora da zadovolji aktuelne potrebe gradjana u smislu infrastrukture, ali mora i da razmišlja unapred i da ima adekvantu urbanističku viziju. U slučaju Kragujevca, vizija grada je dobila na kvalitetu i upotpunjena je naseljem Smallville - zaključuje Milanković.

Više informacija o aktuelnoj ponudi u naselju Smallville možete dobiti na 034/ 635 – 2641 ili na sajtu www.smallville.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Kragujevac